Εκτενή ανταλλαγή απόψεων με τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη αναφορικά με τα ζητήματα αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας αλλά και της τουριστικής προβολής της, είχαν οι πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών των παραλίων της Π.Ε. Λάρισας κ.κ. Δημήτρης Χασιώτης και Αλέξανδρος Μαραμής αντιστοίχως που συναντήθηκαν μαζί του.
Οπως σημειώνεται στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο Τύπου "στο πλαίσιο της συνάντησης οι  εκπρόσωποι των καταστηματαρχών είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν την ικανοποίησή τους για τις προσπάθειες και τον εν γένει σχεδιασμό του δήμου Λαρισαίων που αφορούν στην ανάπτυξη του τουρισμού στην πόλη καθώς και την προβολή της και να τονίσουν την ανάγκη για συνολική προσέγγιση της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας ώστε αυτή να καταστεί τουριστικός προορισμός.
Στο σημείο αυτό ο δήμαρχος Λαρισαίων υποστήριξε με έμφαση πως «τα παράλια συμπληρώνουν την τουριστική ατζέντα της περιοχής και βοηθούν στην ολοκλήρωση του τουριστικού της προφίλ». Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ακόμη η ανάγκη ανάληψης από κοινού δράσεων του δήμου Λαρισαίων με τους δήμους των παραλίων – Αγιάς και Τεμπών – για την επίτευξη των προεκτεθέντων στόχων και την γνωστοποίηση της εκτεταμένης ακτογραμμής 67 χιλιομέτρων που διαθέτουν τα παράλια, αλλά και τα προβλήματα που σχετίζονται με την πρόσβαση σ’ αυτά όπως αυτό του κόμβου στον Πυργετό που προκάλεσε την προχθεσινή, συμβολικού χαρακτήρα, κατάληψη της εθνικής οδού.
Τέλος οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ανέφεραν στον κ. Καλογιάννη την πρωτοβουλία παραγωγής ενός τουριστικού χάρτη για την περιοχή της Π.Ε. Λάρισας που θα διατεθεί σ’ όλα τα ξενοδοχεία και δέχθηκαν τις ευχές του δημάρχου Λαρισαίων για «καλή τουριστική σεζόν».