Μπορεί οι περισσότεροι να εγκατέλειψαν τις τελευταίες ημέρες το κλεινόν άστυ, ωστόσο όσοι παρέμειναν στην έδρα τους αναζήτησαν οάσεις δροσιάς σ’ αυτήν. Έτσι, η Δημοτική Πισίνα της Λάρισας έσφυζε σήμερα από ζωή, με αρκετούς να αναζητούν χαλάρωση και στιγμές δροσιάς και διασκέδασης σ’ αυτήν.
Λαρισαίοι και Λαρισαίες και όχι μόνο, είτε οικογενειακώς ή με φίλους και παρέα, απήλαυσαν τη δροσιά της Δημοτικής Πισίνας, βουτώντας στα νερά της. Άλλωστε, ο χώρος χωρίζεται σε δύο μέρη, με μία πισίνα για τους ενήλικες και μία για τα παιδιά, ώστε να εφαρμόζονται όλα τα κριτήρια και οι δικλείδες ασφάλειας, ενώ σε κάθε βάρδια παρόντες είναι και τέσσερις ναυαγοσώστες!
Οι επισκέπτες της Πισίνας, μιλώντας στην κάμερα της «Θ.Τ.» έκαναν λόγο για ένα χώρο που αποτελεί όαση δροσιάς για τη θεσσαλική πρωτεύουσα, έχοντας την ευκαιρία να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να χαλαρώσουν. Άλλωστε αρκετοί τόνισαν ότι δεν υπάρχουν τα μέσα και ο χρόνος προκειμένου να πραγματοποιήσουν μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις στο πλαίσιο του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, με τη Δημοτική Πισίνα να προσφέρεται ως εγγύς λύση!
Παράλληλα διαθέσιμα παραμένουν και τα γήπεδα beach volley και beach soccer για τους πιο δραστήριους, ενώ ο χώρος παραμένει μέχρι τις 20:00 ανοιχτός για κολύμβηση και μέχρι... αργά για στιγμές διασκέδασης!
thessaliatv.gr