Στην πανελλαδική ημέρα δράσης για την προβολή του προγράμματος «Μένουμε Όρθιοι ΙΙ» συμμετείχαν το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιουνίου, μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, καθώς και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.
Με σημείο εκκίνησης την Κεντρική Πλατεία της πόλης, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ διένειμαν υλικό και ενημέρωσαν τους πολίτες για το επικαιροποιημένο πρόγραμμα αντιμετώπισης των επιπτώσεων από την οικονομική κρίση, καθώς και από την οικονομική – κοινωνική κρίση που ακολουθεί και η οποία μπορεί να αποδειχθεί ιστορική για το μέλλον της συλλογικής ζωής και της τύχης των κοινωνιών μας.
Στην χθεσινή πανελλαδική ημέρα δράσης συμμετείχαν και τα μέλη των οργανώσεων της επαρχίας στις υπόλοιπες πόλεις της περιοχής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί μια νέα, βιώσιμη και δίκαιη πραγματικότητα για όλους.
Το ζητούμενο δεν είναι να γυρίσουμε στην παλιά «κανονικότητα», στην κανονικότητα που οδήγησε σε μια χαμένη δεκαετία και που αν δεν προσέξουμε σήμερα θα οδηγήσει σε μια χαμένη γενιά νέων ανθρώπων.
Ζητούμενο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι να μιλήσουμε για τη νέα εποχή, για τη μετάβαση σε μια βιώσιμη οικονομία των αναγκών!
Ανάλογες με τη χθεσινή δράσεις, με πρωτοβουλία της διευρυμένη Νομαρχιακής Επιτροπής καθώς και όλων των Οργανώσεων Μελών του κόμματος στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, θα συνεχιστούν καθόλη τη διάρκεια του Ιουνίου, στο πλαίσιο της καμπάνιας που έχει εξαγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ.