Τεράστια επιτυχία σημείωσε το απόγευμα της Κυριακής η εκδήλωση του πολιτιστικού συλλόγου γυναικών νομού Λάρισας Άλκηστις  "η Άλκηστις γιορτάζει την άνοιξη 2017".
Πλήθος κόσμου, συνέρρευσε  στο πάρκο Χατζή Χαλάρ για να λάβει μέρος σε αγωνίσματα τύπου σκυταλοδρομίας, να ζωγραφίσει και να χορέψει για να γιορτάσει την άνοιξη.
Η πρόεδρος του συλλόγου Άντα Καζαντζή ανέφερε :"ένας πολιτιστικός σύλλογος που έχει στο επίκεντρο του τη γυναίκα, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μεριμνά και για ολόκληρη την οικογένεια. Η εκδήλωση σκοπό είχε να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους και αυτό έγινε πραγματικότητα. Η προσέλευση του κόσμου ήταν αθρόα και αυτό είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση για το σύλλογο ο οποίος λειτουργεί καθαρά και  μόνο σε βάση εθελοντισμού. Ήταν μια μέρα που διοργανώθηκε από την αρχή μέχρι το τέλος από τις γυναίκες του συλλόγου με μεράκι και όρεξη. Αυτός είναι άλλωστε ο σκοπός μας,η κοινωνικοποίηση και η ψυχαγωγία των μελών μας.Σήμερα, αυτό το καταφέραμε! Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου στο ίδιο μέρος, με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις. "
Η εκδήλωση καλύφθηκε υγειονομικά από τους Καλούς Σαμαρείτες.
Όλες οι δράσεις ήταν δωρεάν.