Νέος εθνικός προπονητής του ΣΕΓΑΣ αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος, υπεύθυνος της ομάδας Εφήβων/Νεανίδων και για πολλά χρόνια ομοσπονδιακός τεχνικός, ο 56χρονος Λαρισαίος Γιάννης Κουτσιώρας

Ο Γιάννης Κουτσιώρας, καθηγητής στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την ΕΑΛ και στη συνέχεια ήταν από τα ιδρυτικά στελέχη του Πελασγού. Μέσα από την προπονητική του δράση αναδείχθηκαν από τον Λαρισινό σύλλογο σπουδαίοι αθλητές όπως η χρυσή ολυμπιονίκης της Αθήνας Φανή Χαλκιά, η πρώτη Λαρισαία αθλήτρια που μετείχε σε Ολυμπιάδα η Ασημίνα Βανακάρα και ο σούπερ δεκαθλητής (συμμετείχε επίσης σε Ολυμπιάδα) Πρόδρομος Κορκίζογλου.

Το νέο σχήμα των επιτελικών τεχνικών επικυρώθηκε στη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της ομοσπονδίας.

Υπεύθυνος της ομάδας Εφήβων/Νεανίδων θα είναι ο έκτος στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας στο τριπλούν και μέλος της ΕΠΕΟ τα τελευταία χρόνια Χρήστος Μελέτογλου. Στη θέση του υπευθύνου της κατηγορία Παίδων/Κορασίδων συνεχίζει ο Αποστόλης Αποστολόπουλος και του ΚΥΑΘ ο Δημήτρης Μιχελαράκης.

 Ρόλο στο νέο σχήμα θα έχει ο πρώην εθνικός προπονητής Δημήτρης Ευαγγελόπουλος, ο οποίος θα είναι σύμβουλος αθλητικού σχεδιασμού, ενώ τεχνικός σύμβουλος διοίκησης θα είναι ο Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος. Νέο πρόσωπο στην Επιτροπή Ανάπτυξης είναι ο Δημήτρης Χαλβατζάρας.

 Αναλυτικά

Εθνικός προπονητής: Γιάννης Κουτσιώρας

Υπεύθυνος Ε/Ν: Χρήστος Μελέτογλου

Υπεύθυνος Π/Κ: Αποστόλης Αποστολόπουλος

Υπεύθυνος ΚΥΑΘ: Δημήτρης Μιχελαράκης

Συντονιστής Ομοσπονδιακός: Γιώργος Πομάσκι

 Επιτροπή Ανάπτυξης

Μάρκος Καλούδης

Χρήστος Χρισοστομίδης

Στέφανος Ματάκης

Δημήτης Χαλβατζάρας

 Τεχνικός Διευθυντής Αγώνων: Ανδρέας Γκόγκας

Σύμβουλος Επιτροπής Αθλητικού σχεδιασμού: Δημήτρης Ευαγγελόπουλος

Τεχνικός Σύμβουλος Διοίκησης: Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος