Το 3ο Φεστιβάλ Open Nights που διοργανώνει η ομάδα χοροθεάτρου OFF ART και η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων, σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας, παρουσιάζει την παράσταση: «Root-Less» SaLtaTor Physical Dance, την Παρασκευή 16 Μαρτίου στις 21:30, στο Μουσουλμανικό τέμενος Γενί τζαμί.
Είσοδος ελεύθερη.
Χορός: Γιάννης Καρούνης
Μουσική: Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου
Διάρκεια έργου: 7΄
Αμέσως μετά, θα γίνει η παρουσίαση παραστάσεων του σεμιναρίου Performance Lab
Το έργο Root-Less βασίζεται στην εναλλαγή των θέσεων του σώματος από το σκοτάδι στο φως και το αντίστροφο.
Πρόκειται για μια σύνδεση που επιτελείται επί σκηνής με τη ρίζα του κάθε ανθρώπου (παρελθόν), αλλά ταυτόχρονα και με τα κλαδιά και τα φύλλα του (μέλλον).
Μια απαραίτητη σύνδεση που κάνει τον άνθρωπο να ισορροπεί και έτσι να κατανοεί το παρόν.
Το έργο Root-Less δημιουργήθηκε από τον Γιάννη Καρούνη (Performer) και την Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου (Μουσικός) και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.
Ο Γιάννης Καρούνης είναι performer, χορογράφος και δάσκαλος σύγχρονου χορού. Σπούδασε χορό στο Jacob’s Pillow Dance School (Βοστώνη), στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης και είναι απόφοιτος της Ανωτέρας Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Νίκης Κονταξάκη».
Είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας χορού Saltator (www.Saltator.gr), του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Χορού - Athens Video Dance Project και της ιστοσελίδας Dancetheater.gr.
Επίσης, είναι ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Εργαζομένων στο Χώρο του Χορού και μέλος του Σωματείου Ελλήνων Χορογράφων.
 Έχει διδάξει χορό στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης, στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών, στο studio Cumana, στο Dance Cultural Centre, στον Κινητήρα, στο studio 14η Μέρα, στο studio Κινούμε, στον Πολιτιστικό Οργανισμό του Πανεπιστημίου Αθηνών, στο Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών (Action 1 - 2007) και (Action 1 - 2008) κ.α.