Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, Στρατηγός κ. Κωνσταντίνος Φλώρος επισκέφθηκε εθιμοτυπικά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο, στο Επισκοπείο.

Ο κ.Φλώρος, ευρισκόμενος στην πόλη μας για την τελετή παράδοσης-παραλαβής της 1ης Στρατιάς στο νέο Διοικητή αυτής, Αντιστράτηγο κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο, προτού αναχωρήσει για την Αθήνα, πραγματοποίησε ολιγόλεπτη στάση στην Ιερά Μητρόπολη, προκειμένου να λάβει την ευλογία του  Ποιμενάρχου.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε εγκαρδίως τον κ. Φλώρο, τηρώντας αμφότεροι τα ασφαλή μέτρα προφύλαξης που έχει συστήσει η Ελληνική Πολιτεία, τον συνεχάρη για τα νέα του υψηλά καθήκοντα και τον ευχαρίστησε για την άμεση συνεργασία και επικοινωνία όλο το χρονικό διάστημα που ο κ. Φλώρος είχε τα ηνία της Διοικήσεως της 1ης Στρατιάς.

Παράλληλα, ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε τις ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη του λαού μας για τα όσα επιτελούν οι Ένοπλες Δυνάμεις στον Έβρο και τα νησιά, όπου με δυναμισμό και αποφασιστικότητα, αλλά και χωρίς να έχει χαθεί ούτε μια ανθρώπινη ζωή, αποτρέπεται η πρωτοφανής ασύμμετρη απειλή και διασφαλίζονται τα σύνορά μας και ευχήθηκε στον κ. Φλώρο να συνεχίζει με τον ίδιο ζήλο να ηγείται της προστασίας της Πατρίδας μας από όλους εκείνους, οι οποίοι επιβουλεύονται την εδαφική της ακεραιότητα.

Προ της αναχωρήσεως του κ. Φλώρου, ο κ. Ιερώνυμος του προσέφερε μία εικόνα του Πολιούχου και Προστάτου Αγίου Αχιλλίου, ενώ ο Στρατηγός επέδωσε στον Σεβασμιώτατο την αναμνηστική πλακέτα του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης.