Σε μήνυμά του, για το άνοιγμα των καταστημάτων εστίασης, μέσα από τη σελίδα του στο facebook ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης αναφέρει:

«Φίλες και φίλοι

Στην τέταρτη φάση της άρσης των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν από τη δημόσια αρχή λόγω της πανδημίας, η πόλη μας ζει σήμερα την επάνοδο των πολιτών στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Είναι ένας σημαντικός σταθμός στην πορεία όλων μας προς τη νέα κανονικότητα που επέβαλε η πανδημία.

Θέλω να ευχηθώ σε όλους τους επαγγελματίες της εστίασης υγεία και δύναμη, ώστε να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της νέας φάσης στην οποία μπαίνουν οι επιχειρήσεις τους.

Γνωρίζω πολύ καλά πως η σχεδόν τρίμηνη απουσία από την εργασία και τις επιχειρήσεις τους, γεννά προβλήματα που κανείς δεν μπορούσε πριν να φανταστεί. Θέλω να τους διαβεβαιώσω επίσης ότι ο Δήμος Λαρισαίων θα είναι στο πλευρό τους, για να τους στηρίξει στη δύσκολη αυτή περίοδο.

Αν κάτι μας έμαθε αυτή η κρίση, είναι πως ο μόνος τρόπος για να την αντιμετωπίσουμε είναι να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.

Αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε με τους επαγγελματίες της εστίασης, αλλά αυτό περιμένουμε κι από εκείνους: Να στηρίξουν την κοινή προσπάθεια να ξαναβρούμε την κανονικότητα μας με τους νέους όρους λειτουργίας.

Καλούμε τους επαγγελματίες να δείξουν συνέπεια στην εφαρμογή των μέτρων λειτουργίας των επιχειρήσεων τους. Καλούμε επίσης τους Λαρισαίους και τις Λαρισαίες να δείξουν από την πλευρά τους κατανόηση.

Σ’ αυτή τη φάση είναι κρίσιμο να μείνουμε ασφαλείς. Μόνο έτσι δεν θα γυρίσουμε πίσω στις σκοτεινές ημέρες των κλειστών καταστημάτων.

Εύχομαι καλές δουλειές και χαμόγελα σε όλους».