Ο Άγιος Βασίλης, τα ξωτικά και οι καλικάντζαροι, ήρθαν από ψηλά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας και μοίρασαν δώρα και χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου και σε παιδιά εργαζόμενων.

Πίσω από τις στολές των πιο γνωστών φιγούρων των Χριστουγέννων βρίσκονταν άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Λάρισας και τις 8ης ΕΜΑΚ. Καταρριχήθηκαν από την οροφή του Ιδρύματος και από το γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής, και σκόρπισαν χαρά και αισιοδοξία στους λιλιπούτειους ασθενείς.

Την όμορφη εκδήλωση που είχε ως σκοπό της να ευθυμήσει και να απαλύνει τον πόνο των ασθενών και των οικογενειών τους, οργάνωσαν η διοίκηση του Νοσοκομείου σε συνεργασία με την Π.Υ. Λάρισας και την 8η ΕΜΑΚ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων και ο Σύλλογος εργαζομένων.

Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, ο περιφερειακός διοικητής Π.Υ. Θεσσαλίας Αρχιπύραρχος, Νικόλαος Μπάλσης, ο διοικητής της 8ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος, Χρήστος Ζουναλής, ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, Δημήτρης Κατσικονούρης, ο διευθυντής Ιατρικών Υπηρεσιών, Γιώργος Βασιλόπουλος, ο καθηγητής Παιδιατρικής Γιώργος Συρογιαννόπουλος, γιατροί, νοσηλευτές και συνοδοί ασθενών που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο.

ert.gr