Ιστορικό ματς σήμερα στις 5:30 το απόγευμα (ΟΤΕ TV), για την ΑΕΛ στα Τρίκαλα. Αν το κερδίσει εξασφαλίζει και μαθηματικά την άνοδό της στην Σούπερ Λίνγκ.

Ενόψει του σημερινού αγώνα η ομάδα της ΑΕΛ έχει προβλήματα καθώς θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Γιοβάνοβιτς (επιλέχθηκε να απουσιάσει λόγω τραυματισμού στον συγκεκριμένο αγώνα και στην αναμέτρηση με τα Χανιά) και οι τραυματίες Βαρέλα, Ουρτάδο. Μάλιστα ο τελευταίος ουσιαστικά χάνει όλο το υπόλοιπο της αγωνιστικής χρονιάς αφού υπέστη για τρίτη φορά μέσα σε μια αγωνιστική περίοδο θλάση. Και το οξύμωρο είναι ότι στο παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας το πρώτο ημίωρο ήταν ο κο- ρυφαίος παίκτης της ομάδας. Σχετικά με την ενδεκάδα που θα παραταχθεί από τον Σάκη Τσιώλη στο γήπεδο των Τρικάλων δεν προβλέπονται μεγάλες αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ξενοδόχοφ, στην άμυνα οι: Ρέντζας(δεξιά), Κομεσίδης, Βέρτζος (σέντερ μπακ), Μονιάκης (αριστερά), αμυντικά χαφ ο Μπανούσης με τον Ναγιάρ, πιο μπροστά στα πλάγια οι: Κουτσιανικούλης, Ροβίθης και σέντερ φορ ο Μαρουκάκης. Μια θέση παίζεται μεταξύ του Λαμπρόπουλου και του Μπόγιοβιτς. Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο Σάκης Τσιώλης είναι οι: Ξενοδόχοφ, Καβουσάκης, Bέρτζος, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Κοντοχρήστος, Μασούρας, Μονιάκης, Ρέντζας, Ζέρης, Μπανούσης, Πάτο, Ναγιάρ, Λαμπρόπουλος, Ροβίθης, Χοτζάλι, Κουτσιανικούλης, Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης, Καπός.

Οι είκοσι ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή ο τεχνικός των Τρικάλων Σταύρος Ψιμουλάκης είναι οι: Χιώτης, Γιδόπουλος, Παπαπαναγιώτου, Ντόικιτς, Ζώνας, Νιάρος, Κοντοδήμος, Σαρακατσάνος, Στουρνάρας, Μουμίν, Ριζογιάννης, Στεφάνοβιτς, Ναβάρο, Σερτζίνιο, Δουκάκης, Γκμπαλέ, Χαροντάκης, Βρούτσινα, Φλίγκος και Κουσκουνάς.

Ο Φώτης Φωτιάδης, από το Σύνδεσμο Καστοριάς, θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση της ΑΕΛ με τα Τρίκαλα στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στη νικηφόρα αναμέτρηση με τη Λαμία 3-0, στο AEL FC ARENA, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής κατηγορίας και επίσης στην εντός έδρας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Βοηθοί του ο Γιώργος Θεοδώρου από τον σύνδεσμο Πιερίας και ο Δημήτρης Τίκας από τον σύνδεσμο Καρδίτσας. Τέταρτος θα είναι ο Παναγιώτης Συμεωνίδης από την Πιερία και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Τσιλογιάννης από την Ε.Π.Σ. Ημαθίας.

To νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ

Εν τω μεταξύ διεξήχθη χθες η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΛ με απαρτία 100% και αφού έγινε διοικητικός απολογισμός ακολούθησε η εκλογική διαδικασία για τη συμπλήρωση και την εκλογή νέων μελών του Δ.Σ.

Παμψηφεί εξελέγησαν ως νέα μέλη οι κ.κ.

1. Ηλίας Παλαιοχωρλίδης (Ορθοπαιδικός Χειρουργός – Διδάκτωρ Ορθοπαιδικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Θεσσαλίας)

2. Ζήσης Ντελόπουλος (Επιχειρηματίας – Ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρίας)

3. Γιώργος Τάκας (Επιχειρηματίας ειδών κιγκαλερίας)

Συγχρόνως έγινε γνωστοποίηση προς τους μετόχους ότι η Ερασιτεχνική ΑΕΛ, λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του κ. Νίκου Χατζούλη, υποδεικνύει ως μέλος του Δ.Σ. τον κ. Γιώργο Βαλιάκο (Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας – Κτηνίατρο).

Μετά από την εκλογική διαδικασία το νέο Δ.Σ. συνεδρίασε και συνήλθε σε σώμα και διεμορφώθη ως εξής:

Πρόεδρος: Ανδρέας Λιόντος

Διευθύνων Σύμβουλος: Σωτήρης Μάρκου

Α” Αντιπρόεδρος: Ηλίας Παλαιοχωρλίδης

Β” Αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Κιούσης

Γ” Αντιπρόεδρος: Ζήσης Ντελόπουλος

Μέλη: Γιώργος Τάκας, Γιώργος Βαλιάκος

Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. εστάλη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για γνωστοποίηση, στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως για δημοσίευση, στη Football League για νόμιμη εκπροσώπηση και όπως επιβάλει ο νόμος στην ΕΠΟ και στο Υπουργείο Ανάπτυξης.