Ξεκίνησε από το Δήμο Λαρισαίων η τοποθέτηση νέων υπόγειων συστημάτων κάδων στην Λάρισα. Πρόκειται για 74 νέους κάδους που θα τοποθετηθούν σε κομβικά σημεία σε όλες σχεδόν τις συνοικίες.
Η εγκατάσταση των νέων κάδων ξεκίνησε από την περιοχή της Νεάπολης, με την τοποθέτηση τριών συστοιχιών (σύνολο 9 κάδοι) για σύμμεικτα και ανακυκλώσιμα απορρίμματα. Η προμήθεια και εγκατάσταση των νέων κάδων είναι προυπολογισμού 1,1 εκατ. ευρώ και η εγκατάσταση και των 74 νέων κάδων θα ολοκληρωθεί σε 6 περίπου μήνες. 
Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται και εργασίες τροποποίησης απορριμματοφόρων προκειμένου να είναι συμβατά για την αποκομιδή των απορριμμάτων απο τα νέα συστήματα υπόγειων κάδων.
Στο σημείο τοποθέτησης των κάδων βρέθηκε ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχος Αλέξη Μπατζανούλη

Περιοδεία Καλογιάννη σε ΙΚΑ, Εφορία
Εντωμεταξύ, το πρωί της Πέμπτης, ο δήμαρχος Λαρισαίων και επικεφαλής της «Συμπαράταξης» συνοδευόμενος από υποψηφίους επισκέφθηκε την Α’ ΔΟΥ Λάρισας καθώς και τα γραφεία του ΙΚΑ.
Ο δήμαρχος και οι υποψήφιοι της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» συνομίλησαν με πολίτες και υπαλλήλους και διένειμαν έντυπο υλικό.