Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Ατόμων με Σύνδρομο DOWN Θεσσαλίας "Ο ΚΥΚΝΟΣ" για τη νέα θητεία (2021-2024).

Πρόεδρος: ΚωνσταΝτίνος Διαμάντος

Αντιπρόεδρος: Εύη Σμουλιώτη

Γραμματέας: Άννα Γκάργκα

Ταμίας: Χριστόφορος Δασκαλάκης

Αναπλ. Γραμματέας: Μαρία Κωνσταντούλα

Αναπλ. Ταμίας: Αντιγόνη Λαϊνά

Μέλη: Μαρίνα Θωμοπούλου

Χαρούλα Καζαμία - Μπασδέκη

Δημήτρης Παπαδόπουλος

Αναπλ. Μέλος: Χρήστος Σαρμανιώτης

Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "σήμερα, Παγκόσμια ημέρα για την αναπηρία (3/12) μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας για ένα λεπτό! Μπορούμε να δοκιμάσουμε να διανύσουμε μία
απόσταση στο ένα πόδι! Η, και μία βόλτα με ένα αναπηρικό αμαξίδιο! Μπορούμε να βάλουμε ωτοασπίδες στα αυτιά μας και να κοιτάξουμε γύρω μας χωρίς τους γνώριμους ήχους.

Μετά από αυτά, ας αναζητήσουμε ένα χαμόγελο και μία αγκαλιά ανακούφισης, γαλήνης. Και αυτά θα τα βρούμε σίγουρα σε ένα παιδί με σύνδρομο Down, με νοητική υστέρηση. Ένα “ξεχωριστό” παιδί.

Τότε, θα νιώσουμε ότι, ένα λεπτό, μία μέρα, λίγος χρόνος ενσυναίσθησης μπορεί να μας κάνει να αντιληφθούμε τα σπουδαία στη ζωή μας, στην
καθημερινότητά μας, στο πλησίον μας.

Για τον “ΚΥΚΝΟ”, για όλους εμάς και τα παιδιά μας είναι πολύ σημαντικό επιτέλους, να ξεκινήσει η ανακατασκευή του παλιού Αρχοντικού της Λ.
Κατσώνη.

Η Δομή του “ΚΥΚΝΟΥ” να είναι έτοιμη επιτέλους μέσα στη νέα χρονιά. Το όραμά μας από την ίδρυσή μας (2012) να γίνει πραγματικότητα. Για να μπορέσει η καθημερινότητα όλων των παιδιών μας αλλά, εμείς θέλουμε εκεί και όλα τα υπόλοιπα παιδιά της πόλης να συναντηθούμε εκεί σε καθημερινή βάση.

Και να δημιουργήσουμε μία νέα καθημερινότητα. Γεμάτη δημιουργία, αισιοδοξία, ασφάλεια".