Ούτε το ραδιόφωνο της ΑΕΛ, που τόσο ο ίδιος ήθελε, αντέχει ο Αλέξης Κούγιας. Χθες μετά την αντιπαράθεση στα αποδυτήρια με τον Παράσχο του Πλατανιά, τα άκουσε, στον αέρα παρακαλώ, και ο συνεργάτης του και διευθυντής του μέσου, Γιάννης Καλογιάννης, ο οποίος παραιτήθηκε.

Προηγήθηκε παρέμβαση του Αλέξη Κούγια κατά τη διάρκεια εκπομπής του διευθυντή του «βυσσινί» ραδιοφώνου τον οποίο ο ιδιοκτήτης κατηγόρησε πως «ήταν σε άλλο γήπεδο», ενώ δεν δίστασε να πει πως θεωρεί το μεγαλύτερο κακό που έκανε στην ΑΕΛ να δεχθεί την εισήγηση Λιόντου-Καλογιάννη για δημιουργία του ραδιοφώνου!

«Δεν ξέρω το ρόλο που παίζεται εκεί στο ραδιόφωνο, ήσασταν σε άλλο γήπεδο αν δεν είδατε πέναλτι και το μόνο που κάνετε είναι να δηλητηριάζετε την ατμόσφαιρα της ομάδας», ήταν ορισμένα μόνο από τα όσα ειπώθηκαν, με τον Α. Κούγια να κλείνει εκνευρισμένος το τηλέφωνο.

Αποτέλεσμα της παρέμβασης να ακολουθήσει η από «αέρα» παραίτηση Καλογιάννη λόγω «ανοίκειας και άδικης επίθεσης που δέχτηκε» και προκειμένου όπως τόνισε να διαφυλάξει την ψυχή του, με το γνωστό δημοσιογράφο να παρατάει το μικρόφωνο 20’ λεπτά πριν το κανονικό κλείσιμο της εκπομπής...

Σήμερα Δευτέρα ο Καλογιάννης κούνησε και επισήμως μαντήλι στον Κούγια, γράφοντας τα εξής στον προσωπικό του λογαριασμό:

“Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος, αν και το τέλος είχε φτάσει πιο μπροστά. Εύχομαι στον κ. Κούγια Καλή Επιτυχία στην υπόλοιπη διαδρομή του στο τιμόνι της ΑΕΛ και ελπίζω κάποτε να κατανοήσει, ότι, η Λάρισα δεν έχει αντίγραφο και επιπλέον δεν αναγνωρίζει, επί ποινή κοινωνικού θανάτου, τους μέντορες της αχαριστίας. Κατά τα λοιπά, όλοι δίπλα στην ομάδα καθημερινά, για να επιτευχθεί ο φετινός στόχος. Όλοι εμείς σαν πρόσωπα, είμαστε κουκίδες. Η ΑΕΛ είναι το σώμα μας και η ψυχή μας. Και είναι γεγονός απολύτως επιβεβαιωμένο, ότι αυτή η ομάδα πάντα δηλώνει παρούσα στο ραντεβού της με τον …Ήλιο της Δικαιοσύνης. Συνεχίζουμε ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ”.

Λ.Ε.