Μια ξεχωριστή εκδήλωση αφιερωμένη στα στελέχη της 1ης Στρατιάς και τις οικογένειές τους, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην θερινή ΛΑΦ του σχηματισμού.
Συγκεκριμένα, στα πλαίσια των κατευθύνσεων του ΓΕΣ, η Διοίκηση της 1ης Στρατιάς οργάνωσε με επιτυχία μια υπέροχη εκδήλωση που τα είχε όλα. Από ξενάγηση στο μουσείο Κτηνιατρικής Ιστορίας, βράβευση των επιτυχόντων πρωτοετών φοιτητών και σπουδαστών στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας καθώς και γεύμα προς τιμήν των παρευρισκομένων. Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν τέτοια που για πρώτη φορά γέμισε όπως θα δείτε στις φωτογραφίες και η πλαϊνή πλευρά της πισίνας.
''Στηρίζουμε τα στελέχη και τις οικογένειές τους ως οφείλουμε, όπως πρεσβεύει το ΓΕΣ'' ανέφερε στο χαιρετισμό του ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο οποίος έχει αποδείξει ότι στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των στελεχών.
Αμέσως μετά ακολούθησε βράβευση από τον ίδιο το Στρατηγό στους νέους φοιτητές και σπουδαστές.
Την εκδήλωση εκτός του Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγου Δημόκριτου Ζερβάκη και του Επιτελάρχη Υποστράτηγου Πέτρου Δεμέστιχα, τίμησε με την παρουσία του και ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης.

kranosgr(Ηλίας Προύφας)