Για άλλη μία … αλλιώτικη Πέμπτη, μία υπέροχη Διονυσία Τριπολίτου καθήλωσε το κοινό της στη Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών, με το σεμινάριο της για τα «Αισθήματα και τα συναισθήματα»! Σε μία κατάμεστη από κόσμο αίθουσα, η έγκριτη κοινωνιολόγος ανέλυσε τα επτά αυτούσια αισθήματα: Αγάπη, Χαρά, Ζήλεια, Μίσος, Φόβο, Θυμό, Λύπη, υπέδειξε τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε, καθώς και τεχνικές με τις οποίες μπορούμε να τα διαχειριστούμε. 

Επειδή βλέπουμε όπως νοιώθουμε και κάνουμε ό,τι σκεφτόμαστε, μπορούμε με την εξάσκηση, να αλλάξουμε την μεθοδολογία της σκέψης μας και να αναθεωρήσουμε και να αποβάλλουμε τις αρνητικές συνήθειες! 

Ευχαριστούμε την κυρία Διονυσία Τριπολίτου, που με την εθελοντική της προσφορά μας έκανε κοινωνούς των γνώσεών της, βοηθώντας μας να αναζητήσουμε τρόπους για να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!

Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας υπόσχονται να συνεχίσουν αυτές τις εκδηλώσεις που είναι τόσο ωφέλιμες γι αυτούς που τις παρακολουθούν, και τις αγκαλιάζει τόσο θερμά ο κόσμος!