Συνάντηση με την Υπηρεσία Ελέγχου Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων (ΥΕΔΔΕ- πρώην ΣΔΟΕ) είχε η  Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τους οικονομολόγους και τους λογιστές. Όπως είναι γνωστό το ΟΕΕ  είναι ο φορέας έκδοσης αδειών φοροτεχνικού -λογιστή. Χωρίς την άδεια δεν μπορεί κάποιος να ασκήσει το επάγγελμα.
Η Διοίκηση του ΟΕΕ ζήτησε από τα όργανα της ΥΕΔΔΕ να ελέγχουν την νομιμότητα ύπαρξης αδειών στους ελέγχους που διενεργούνται καθώς και αν υπάρχουν προϋποθέσεις άσκησης του επαγγέλματος. Επίσης συζητήθηκε αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις νόμιμης λειτουργίας από κάποιες λογιστικές εταιρείες.
Ακόμη συζητήθηκε το ενδεχόμενο διοργάνωσης εκδήλωσης  του ΟΕΕ  για τους φορολογικούς ελέγχους στην οποία θα αναπτύξουν τις απόψεις τους στελέχη της ΥΕΔΔΕ.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΟΕΕ κ.Ισαακιδης Χρόνης ο αντιπρόεδρος κ. Αιμίλιος Νταγιάννης  και τα μέλη της Διοίκησης Αναγνωστόπουλος Βαγγέλης και Ηλίας Κουτσιμπογεώργος. Απο την ΥΕΔΔΕ παρών στην συνάντηση ήταν ο Διευθυντής κ. Πασχάλης Τζιαστούδης καθώς και ο  αναπληρωτής κ. Μαργαρίτης Ευάγγελος.