Mαζί με μαθητές του 10ου Γενικού Λυκείου Λάρισας παρακολούθησε την ομιλία του πρωθυπουργού για το κοινωνικό μέρισμα ο Λαρισαίος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης. Στο δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής:

Με ιδιαίτερη χαρά παρακολούθησε από το θεωρείο της Βουλής μαζί με μαθητές του 10ου Γενικού Λυκείου Λάρισας ο Γιώργος Κατσιαντώνης, την ομιλία του πρωθυπουργού για το κοινωνικό μέρισμα, και την προτεραιότητα στήριξης στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής.
Οι ερωτήσεις που του έκαναν για την επικαιρότητα, και οι απόψεις τους για το μέλλον της Ελλάδας, ενθουσίασαν το Βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, που συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους, αναλύοντας και τις θέσεις του Αλέξη Τσίπρα παρακολουθώντας τον στην Ολομέλεια.
Η εξαιρετική συζήτηση που είχε μαζί τους μάλιστα τον προκάλεσαν να τους ρωτήσει, για το αν θα ήθελαν κάποιοι να ακολουθήσουν τον πολιτικό βίο για να λάβει τελικά την θετική απάντηση δύο μαθητών. Ο ένας εκ των οποίων μάλιστα του εξομολογήθηκε ότι έχει υψηλές βλέψεις και για... πρωθυπουργός!!
Του εξέφρασαν μάλιστα την επιθυμία ....να ακολουθήσουν τη δική του πολιτική πορεία, ζητώντας από τον ίδιο «μαθήματα», για το ήθος του, την κοινωνικότητα του, την απλότητα του, και την ανταπόκριση που έχει στον κόσμο ξεχωρίζοντας τον όπως του είπαν, για τη διαφορετικότητα του ως Έλληνας πολιτικός από τα  πρώτα του βήματα στο δύσκολό στίβο της πολιτικής.
«Διαφάνεια, καθαρότητα ψυχής, και έντιμο βλέμμα απέναντι στο συνάνθρωπο, να έχετε ως... σημαία σας, και προχωρήστε χωρίς φόβο» ήταν η συμβουλή του Γιώργου Κατσιαντώνη στους μαθητές... που βλέπουν με θετική ματιά το μέλλον τους στην πολιτική.
Ο Βουλευτής Λάρισας συνεχάρη τους καθηγητές που συνόδευαν τους μαθητές του 10ου Γενικού Λυκείου Λάρισας για το υψηλό επίπεδο παιδείας που τους παρέχουν, γεγονός που καθρεφτίζεται όπως ανέφερε, στη μόρφωση, το ενδιαφέρον τους για το τι μέλλει γενέσθαι στην καταπονημένη από μέτρα και ανεργία χώρα μας, και την ωριμότητα τους σε ότι αφορά τα καίρια θέματα που απασχολούν την Ελληνική οικογένεια.