Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκαν οι 3ήμερες πολιτιστικές εκδηλωσεις "Αγία Τριάδα 2018" που πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 26-27-28 Μαΐου 2018 στην πλατεία Ανατολικής Ρωμυλίας στη Φιλιππούπολη.

Στην ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο πλατεία η Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης, παρουσίασε για 4η συνεχόμενη χρονιά το Σάββατο 26/5/18, τα παιδικά τμήματα του συλλόγου (μοντέρνου και παραδοσιακού) στο «ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΟΡΟΣΤΑΣΙ 2018» για παιδιά ηλικίας 5 έως 14 ετών, όπως και τις φιλοξενούμενες ομάδες Μ.Ε.Σ. ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ και ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΑΡΡΥΤΙΝΩΝ "ΟΙ ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ".
Την Κυριακή 27/5/18 στην "ΚΑΒΑΚΛΙΩΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ", παρουσίασε χορούς από όλη την Ελλάδα, όπου εμφανίστηκαν το εφηβικό της τμήμα, το τμήμα Νέων της ΕΜΛΦ, τα τμήματα ενηλίκων της ΕΜΛΦ, καθώς και ο Παραδοσιακός Πολιτιστικός Σύλλογος γυναικών ΦΥΛΗΣ "ΦΥΛΑΣΙΑ".
Οι εκδηλώσεις έλαβαν τέλος την Δευτέρα 28/5/18 του Αγίου Πνεύματος σε μια βραδιά γεμάτη μουσικές και χορούς όπου 170 και πλέον χορευτές των τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακού χορού ενηλίκων της Ε.Μ.Λ.Φ., μας ταξιδέψουν μουσικοχορευτικά σε διάφορες γωνιές της Ελλάδας καθώς και η φιλοξενούμενη ομάδα Π.Σ. ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΩΝ "ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ".

Όλες οι βραδιές τελείωσαν με απίστευτη συμμετοχή του κόσμου τόσο στην πλατεία όσο και στο γλέντι που ακολουθούσε μετά το πέρας των χορευτικών ομάδων. Πίσω από όλη αυτή την μεγαλειώδη εκδήλωση, υπήρξαν άνθρωποι που πρόσφεραν όλο τους τον εαυτό ώστε να λάβει σάρκα και οστά και να έχει αυτή την επιτυχία αυτό το εγχείρημα.

Πρωταγωνιστές πρώτα από όλους τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μετά οι άνθρωποι της ιματιοθήκης της ΕΜΛΦ, που με μεράκι και ώρες δουλειάς έντυσαν μικρούς και ενήλικες χορευτές, αλλά όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν χωρίς τους 70 και πλέον εθελοντές μέλη της ΕΜΛΦ που φρόντισαν και εργάστηκαν σε όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων για την άψογη λειτουργία.

Επίσης το ΔΣ της ΕΜΛΦ ευχαριστεί πάνω από όλα τον κόσμο που παραβρέθηκε το 3ημερο και τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις, επίσης δεν θα μπορούσε να μην ευχαριστήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας όπως και τον Δήμο Λαρισαίων που στήριξαν και στηρίζουν αυτή την εκδήλωση. γιατί χωρίς όλους αυτούς θα ήταν αδύνατο να βγει αυτή η παραγωγή.