Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η "Μουσική Βραδιά"  του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λάρισας «ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ. στο κέντρο «ΜΥΛΟΣ 1927»
Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος  Παπαποστόλου τονίζοντας ότι η σχολική χρονιά που τελειώνει ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά και το δημόσιο σχολείο σήμερα λειτουργεί χάρη στο φιλότιμο του Έλληνα εκπαιδευτικού.
Σήμερα, τόνισε, είναι αναγκαία η συσπείρωση των συναδέλφων στους συλλόγους  γιατί, παρόλες τις αδυναμίες, ο ρόλος των συνδικάτων είναι ουσιαστικός, καίριος και αναντικατάστατος,. Δεν υπάρχει τίποτε άλλο το οποίο να υποκαθιστά τις αξίες της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας που αυτά εκφράζουν.
Ευχήθηκε σε όλους τους συναδέλφους Καλό Καλοκαίρι με την ελπίδα η νέα σχολική χρονιά να είναι καλύτερη.


Επίσης χαιρετισμό απηύθυναν  ο Δ/ντής Π.Ε.Λάρισας κ.Σωτήρης Βούλγαρης και ο αιρετός στο ΚΥΣΠΕ κ.Βασίλης Παληγιάννης
Την εκδήλωση άνοιξε η χορωδία του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Λάρισας « ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑΣ» υπό τη διεύθυνση της μουσικού Ευτυχίας Κασσιάρη.
Στη συνέχεια οι μουσικοί εκπαιδευτικοί του Συλλόγου μας Πατσιώλης , Γιάννης Ταμπούκας Δημήτριος , Βαρβατάκης Ευάγγελος, Μητράκας Απόστολος,  Γκριμπούλης Αθανάσιος και Κουτές Κων/νος
παρουσίασαν ένα όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα
Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δ/ντής Π.Ε.Λάρισας κ.Σωτήρης Βούλγαρης , ο αιρετός στο ΚΥΣΠΕ κ.Βασίλης Παληγιάννης, η Προϊσταμένη Εκπ/κών Θεμάτων κ.Σοφία Παπαδοπούλου, οι πρόεδροι των Συλλόγων Εκπ/κών Π.Ε.Τρικάλων και Καλαμπάκας Χρήστος Τρικάλης και Γεώργιος Ντίνος αντίστοιχα, ο Γεν.Συμβουλος της ΑΔΕΔΥ  Χρήστος Μπίκας, οι αιρετοί στο  ΠΥΣΠΕ Λάρισας  κ.κ. Δημήτριος Δραγανιδάκης και Βασίλειος Σίμος, οι αιρετοί στο  ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας κ.κ Δημήτριος Χασιώτης και Χρίστος Τσιούλκας ,καθώς  πλήθος συναδέλφων.