Με αφορμή την συμπλήρωση των 110 χρόνων και την κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 15-2-2020 ο χορός του Κυνηγετικού Συλλόγου Λάρισας στο κέντρο ‘’PALLADIUM’’.

Στην εκδήλωση μετείχαν οι βουλευτές Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας, οι Αντιπεριφερειάρχες  Λάρισας Λαδόπουλος Γεώργιος και Παιδής Αθανάσιος, η Τάνια Δόκου περιφερειακή σύμβουλος Θεσσαλίας, οι αντιδήμαρχοι του δήμου Λαρισαίων κ. Σωτήρης Βούλγαρης και κ. Γιαννακόπουλος Κοσμάς, ο Πρόεδρος  του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ κ. Σπύρος Καλέτσιος, ο Δασάρχης Λάρισας Γκάτσικος Αστέριος, οι κυρίες του γραφείου θήρας κ.κ. Ιουλία Μέντζιου και Ρίτσα Γάτου, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ζ' Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας και η επιστημονική συνεργάτιδα αυτής κ. Γιούλη Στεργιοπούλου, ο Διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ελασσόνας κ. Μουταφίδης Πέτρος, ο Δασάρχης Ελασσόνας κ. Χρήστος Αναστόπουλος και ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας κ. Κατσικονούρης Δημήτριος.

Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι όμορων Κυνηγετικών Συλλόγων και πλήθος κυνηγών.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας Μάξιμος Χαρακόπουλος και Χρήστος Κέλλας, ο Δασάρχης Λάρισας κ. Γκάτσικος Αστέριος και ο Πρωτεργάτης της δημιουργίας της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κος Μπαλατσός Ευάγγελος. Τον κόσμο καλωσόρισε με σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου κ. Χρήστος Μανώλης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου βράβευσε με  τιμητική πλακέτα τον υπεύθυνο Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής Ζ’ ΚΟΘ κ. Συρταδιώτη Αστέριο,  τους  τέσσερις ομοσπονδιακούς θηροφύλακες ευθύνης του συλλόγου για την προσφορά τους στην προστασία της χλωρίδος και της πανίδος του νομού Λάρισας καθώς και τιμής ένεκεν τους δύο γηραιότερους κυνηγούς (90 ετών) κ. Γκέφο Στυλιανό και κ. Δημητρίου Απόστολο

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής, καθώς επίσης τους επαγγελματίες καταστημάτων που συμμετείχαν στην λαχειοφόρο με πλούσια δώρα .