Την δυνατότητα να ενημερωθούν δια ζώσης και πλήρως αναφορικά με την λειτουργία των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Λαρισαίων αλλά και των πολιτιστικών και κοινωνικών δομών του, είχαν χθες είκοσι μαθητές της τρίτης Λυκείου του 1ου Λυκείου Λάρισας που επισκέφθηκαν το δημαρχείο αλλά και τον «Μύλο».
Ειδικότερα ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Θ. Αδαμόπουλος, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων, ενημέρωσε τους μαθητές του τμήματος Οικονομίας και Πληροφορικής για το σύνολο των δράσεων των οικονομικών υπηρεσιών, τον τρόπο λειτουργίας τους και τον ρόλο που επιτελούν, επιλύοντάς τους όσες απορίες είχαν.
Επίσης ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δ. Δεληγιάννης εξήγησε στους μαθητές τον ρόλο και την παρέμβαση των κοινωνικών δομών του δήμου στην αντιμετώπιση προβλημάτων ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και ευαλώτων ατόμων.
Είχε προηγηθεί ξενάγηση και ενημέρωση των μαθητών από τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Επιστημών Π. Σάπκα  αφενός στο νέο μουσείο σίτου, το οποίο στεγάζεται στον χώρο του «Μύλου», και αφετέρου στην Σχολή Μπαλέτου και στο Μουσείο Κούκλας. Τους μαθητές συνόδευαν η καθηγήτρια του μαθήματος Οικονομίας Νίκη Τέλιου και η Διευθύντρια του σχολείου Ακριβούλα Γεράκη.