Τρόφιμα συγκέντρωσαν   οι μαθητές της Γ΄ τάξης του 10ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων με αφορμή τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Τα τρόφιμα  συγκεντρώθηκαν στο Γ΄ ΚΑΠΗ στη συνοικία του  Αγίου Κων/νου  από τους μικρούς μαθητές που συναντήθηκαν με τους ηλικιωμένους του ΚΑΠΗ, και είχαν κάποιες ευχάριστες ώρες με τραγούδια και μουσικές.
Τους  μαθητές συνόδευσαν η διευθύντρια κα Χάμου Μαρία και οι δασκάλες κα Μπούτου Ευαγγελία , Θεοδωροπούλου Ιωάννα και  Παιδιαδιτάκη Άννα.
Παρόντες  ήταν ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος σε θέματα πρόνοιας κ. Αναστασίου Μιχάλης ο οποίος τους ευχαρίστησε και τους ενημέρωσε για την λειτουργία  του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τόνισε πως με τον τρόπο αυτό συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών των ωφελουμένων της Δομής, καθώς και ο κος Δημήτρης Τσαούσης εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος  υπεύθυνος για τα  ΚΑΠΗ.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ.2410-255876 (Μανωλάκη 9-11) και με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ.2410-680243 (Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α).