Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της παράστασης «Ρωμαίος και Ιουλιέτα…η επόμενη μέρα» που ανέβασε η Ερασιτεχνική Σκηνή  «Ανδρέας Τσατσαρής» στο αμφιθέατρο του 6ου Γενικού Λυκείου στην Νεάπολη Λάρισας. Σε ένα θέατρο γεμάτο από κόσμο πραγματοποιήθηκαν οι τρεις πρώτες παραστάσεις της ομάδας αποσπώντας  πολύ καλές κριτικές και εγκωμιαστικά σχόλια από το Λαρισαϊκό κοινό που τις παρακολούθησε. Οι παραστάσεις συνεχίζονται από την Τετάρτη 13 Απριλίου έως την Κυριακή 17 Απριλίου στις 9 το βράδυ με εισιτήριο 3 ευρώ.

Πρόκειται για μια παρωδία του κλασσικού, γνωστού σε όλους μας μύθου, που έχει γραφτεί από τους Αλέξανδρο Ντερπούλη και Σίλα Σεραφείμ σε σκηνοθεσία της Πόπης Πελτεκοπούλου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Άκυς Μητσούλης. Οι δύο νέοι παντρεύτηκαν κι έτσι ένας μεγάλος έρωτας πήρε σάρκα και οστά. Αλλά η επόμενη μέρα τι τους επιφύλασσε, άραγε; Μα ό,τι επιφυλάσσει πάντα η ρουτίνα και η καθημερινότητα. Είναι στ΄αλήθεια ο χρόνος ο εχθρός του Έρωτα ή εμείς οι ίδιοι; Ενα έργο σύγχρονο για δύο ερωτευμένους που ζουν ανάμεσα μας, με ήρωες εμπνευσμένους από το κλασικό έργο του Σαίξπηρ.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Χριστίνα Ανδρέου, Μαρίνα Αρχοντούλη, Μανώλης Δαμασιώτης,  Μιχάλης Μιχαηλίδης, Μαρία Μπούρπουλα, Ελένη Παντελιάδου, Κατερίνα Πουρουτίδου, Λίλια Στάθη, Κωνσταντίνα Τζουβάρα, Ελένη Φασούλα,Νίκη Φασούλα,Γιάννης Χαρισμαΐδης, Δημήτρης Χασάπης και Κώστας Χατζηστεργίου.