Σαφή θέση υπέρ της Ρένας Καραλαριώτου παίρνει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης στην αναφορά του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη για το πόθεν έσχες της.
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
Όταν σπέρνεις ανέμους πρέπει να είσαι έτοιμος να θερίσεις θύελες! Ο  δήμαρχος Λαρισαίων ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ότι τέτοια μήνυση δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αλλά ξέχασε να αναφέρει ότι πρώτος επιτέθηκε στην συνάδελφο και μάλιστα ενώ το θέμα ήταν οι αναθέσεις των Χριστουγεννιάτικων ετοιμασιών ,ο ίδιος προσπάθησε να υπεκφύγει με επίθεση σε προσωπικά δεδομένα .

Η προσωπική επίθεση αυτή και μάλιστα σε αυστηρά προσωπικά δεδομένα δεν ταιριάζει σε  αίθουσα δημοτικού συμβουλίου και πολύ περισσότερο όταν η επίθεση αυτή γίνεται από τον ίδιο τον δήμαρχο Λαρισαίων!
Η κουβέντα είναι σπόρος και δεν μαζεύεται λέει ο θυμόσοφος λαός! Πόσο περισσότερο όταν ξεστομίζεται δημόσια και δια στόματος ενός θεσμού της αυτοδιοίκησης.

Δεν υπήρχε κανένας λόγος να αναφερθεί ο δήμαρχος σε οικονομικά ή άλλα προσωπικά δεδομένα οποιουδήποτε συναδέλφου και εύχομαι μετά από 21 χρόνια  συμμετοχής στην αυτοδιοίκηση και ως φέρελπις  υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές  να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο !Τα δεδομένα αυτά είναι δημοσιοποιημένα και τα ξέρουν άπαντες!

Δεν χρειάζεται ο δήμαρχος να χαμηλώνει τον πήχη του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας ! Η ημερήσια διάταξη του δημοτικού συμβουλίου  ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ περιλαμβάνει αν κάποιος χρωστά   ή όχι στην εφορία ,στο δημόσιο ευρύτερα ή έχει εκκρεμότητες με το πόθεν έσχες!!