Το γάντι στον Δήμο Λαρισαίων "πετούν" φιλόζωοι πολίτες της Λάρισας μετά τη θανάτωση αδέσποτων στην πόλη της ημέρες του Δεκαπενταύγουστου.

Μέλη φιλοζωικών οργανώσεων και όχι μόνο ζητούν από τη δημοτική αρχή να επικηρύξει τους ενόχους και να βρεθούν, υποστηρίζοντας το αίτημά τους με διαδικτυακή συλλογή υπογραφών.

Μέσω της ιστοσελίδας petitions24.com έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής πάνω από 1.269 υπογραφές που στηρίζουν το αίτημα.

Το μήνυμα αυτών που ανέβασαν τη φόρμα:

Απαιτούμε από το Δήμο Λαρισαίων να επικυρήξει τους δολοφόνους του Μανώλη και του Πλάτωνα. Δυο πολυαγαπημενων αδέσποτων ζώων που φρόντιζαν οι εθελοντές της πόλης της Λάρισας. Ζητούμε ο Δήμος Λαρισαίων να αναλάβει τις ευθύνες του και να προστατέψει τα υπόλοιπα ζώα της πόλης. Τα ζώα ήταν φιλικά , στειρωμένα και εμβολιασμένα. 

Δεν πρόκειται να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλουμε οι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ να βρεθούν και να πληρώσουν. Και δε θα σταματήσουμε.

Παρακαλούμε υπογράψτε για να αναλλαβει ο Δήμος, να επικυρήξει τους δολοφόνους και να βρεθούν τα κτήνη. 

Manolis and Platon were two wonderful, friendly and beloved stray animals. They were living in Larissa centre for more than 10 years. Neutered and vaccinated. Beloved dogs which volunteers were taken care of them. A human monster killed them both. WE WANT JUCTICE ! We want Municipality of Larissa Larissa and Major to find the murderers. Please support our efforts and sign.

WE WILL NOT STOP UNTIL WE FIND THEM

Dimopoulou Marsha