Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 το απόγευμα (16:00 – 21:00), θα υλοποιηθεί το σεμινάριο ¨Βασική Υποστήριξη Ζωής & Αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά & Βρέφη¨, στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ στη Λάρισα (Πατρόκλου 14). ​

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η προεγγραφή – κράτηση θέσης διότι οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Τα απαραίτητα στοιχεία συμμετοχής είναι: Ονοματεπώνυμο με Ελληνικούς & Λατινικούς χαρακτήρες (όπως αναγράφονται στην ταυτότητα ή το διαβατήριο), email και τηλ. Επικοινωνίας.​

Οπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου "το σεμινάριο ¨Βασική Υποστήριξη Ζωής & Αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά & Βρέφη¨, αφορά στην παροχή εκπαίδευσης σε βασικές αλλά σωτήριες γνώσεις και δεξιότητες, για την εφαρμογή Καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ) & αντιμετώπισης πνιγμονής σε Παιδιά & Βρέφη από ξένο σώμα, σύμφωνα με τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες. 

Απευθύνεται σε όλους τους Πολίτες, Γονείς, Εκπαιδευτικούς, Υγειονομικούς, Εθελοντές, Σώματα Ασφαλείας κτλ.​

Το σεμινάριο έχει συνολική διάρκεια 5 ωρών, το κόστος συμμετοχής είναι 25 ευρώ και περιλαμβάνει: 

α). Εισαγωγική διάλεξη για τη Βασική Υποστήριξη Ζωής & Αντιμετώπιση πνιγμονής σε Παιδιά& Βρέφη. 

β). Επίδειξη δεξιοτήτων Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και απόφραξης του αεραγωγού από ξένο σώμα (σενάριο σε πραγματικό χρόνο). 

γ). Πρακτική εξάσκηση Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης και απόφραξης του αεραγωγού σε εκπαιδευτικά προπλάσματα (κούκλες) Παιδιού και Βρέφους, σε ολιγομελείς ομάδες εκπαιδευομένων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα τηρούνται όλα τα ισχύοντα μέτρα για την προστασία και την αποφυγή εξάπλωσης του COVID-19, όπως αυτά προβλέπονται από τις αρμόδιες αρχές και φορείς της Πολιτείας.

Επίσης είναι απαραίτητη η προσκόμιση – επίδειξη πρόσφατου ΑΡΝΗΤΙΚΟΥ self test, rapid test, PCR ή πιστοποιητικό Εμβολιασμού – νόσησης.

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία, διευκρίνιση ή δήλωση συμμετοχής – κράτηση θέσης, επικοινωνήστε μαζί μας στα 6948.890.799 & 6981.577.846, στο info@epizo.gr και στο facebook.com/EpiZo.epimorfosizois"