Με μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του 6ου Γυμνασίου - 6ου Λυκείου Λάρισας, η θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα του Τεμπέλη» του Ξενώνα «ΑΡΓΙΣΣΑ» και των Προστατευόμενων Διαμερισμάτων Α΄ και Β΄ του Γ.Ν. Λάρισας, στα πλαίσια εορταστικών εκδηλώσεων.

Την εκδήλωση προλόγισε η Επιστημονικά υπεύθυνη του Ξενώνα, κα Λάτρα Σταματία με λίγα λόγια για την παράσταση, η οποία πραγματοποιήθηκε με την βοήθεια του Θεατρικού Εργαστηρίου του Δήμου Κιλελέρ και μίλησε γενικά για την αξιόλογη λειτουργία των Μονάδων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Κωνσταντίνος, ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου και ο Διοικητής του Γ.Ν. Λάρισας κ. Γρηγόριος Βλαχάκης, ως εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου.

Η συμμετοχή των ενοίκων και του προσωπικού των Δομών ήταν αξιέπαινη και συγκινητική παρουσιάζοντας ένα πανέμορφο θεατρικό δρώμενο, σε σκηνοθεσία του κ. Άκυ Μητσιούλη και το οποίο ολοκλήρωσαν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα υπό τη διεύθυνση του μουσικού κ. Μανώλη Ντάλλα.

Στο τέλος ακολούθησε απονομή αναμνηστικών δώρων.