Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο κύκλος προετοιμασίας των υποψηφίων για τις Ανώτερες Σχολές Χορού στον κλασικό χορό και στο σύγχρονο χορό/αυτοσχεδιασμό από τις 24 Αυγούστου έως και τις 4 Σεπτεμβρίου, στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου Λάρισας.

Τα μαθήματα προετοιμασίας παρακολούθησαν υποψήφιοι από τη Λάρισα και άλλες πόλεις, καθώς οι σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Χορού Δήμου Λαρισαίων.

Δίδαξαν κλασικό χορό η κυρία Ρίτσα Ζαχαρία, καθηγήτρια της Ανώτερης Σχολής Χορού και της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου και σύγχρονο χορό/αυτοσχεδιασμό η  προσκεκλημένη της Σχολής, κυρία Νατάσσα Μπρουζιώτη, χορογράφος, χορεύτρια και καθηγήτρια σύγχρονου χορού.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν την τεχνική τους στον κλασικό χορό, να διευρύνουν την εμπειρία τους στο σύγχρονο χορό, να ξετυλίξουν  αλλά και να ανακαλύψουν νέες δημιουργικές ικανότητές στον αυτοσχεδιασμό και στη χορογραφία, να μοιραστούν το μεράκι  και  την αγάπη τους για το χορό με νέους φίλους.

Μετά τη λήξη των μαθημάτων απονεμήθηκε στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης, συνοδευόμενο με τις θερμότερες ευχές για καλή επιτυχία στις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, πρόοδο και δημιουργία.