Μοριακό έλεγχο για τον κορωνοϊό θα διενεργήσει αύριο 13 Αυγούστου κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ στους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα.

Ο Μοριακός Έλεγχος στους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας που διενεργείται με απόφαση του ΤΥΠΕΤ και της Διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, άρχισε στις 22 Ιουλίου 2020 και θα συνεχιστεί στο πλαίσιο του προγραμματισμού που έχει καταρτιστεί, για όλο το επόμενο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, η οποία, από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε, έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους συναδέλφους μας, δεδομένου ότι επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά το ενδιαφέρον της Τράπεζας και του ασφαλιστικού μας φορέα για την υγεία του ανθρώπινου δυναμικού.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το πρόγραμμα, μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιηθεί τεστ μοριακού ελέγχου στο προσωπικό των καταστημάτων και των υπηρεσιών της Εθνικής Τράπεζας σε αρκετούς νομούς της χώρας.

Αύριο 13.8.2020 κλιμάκιο του ΤΥΠΕΤ θα διενεργήσει Μοριακό έλεγχο για Κορωνοϊό στους εργαζόμενους της Εθνικής Τράπεζας στη Λάρισα.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί μέχρι να ολοκληρωθεί συνολικά και τα στοιχεία που θα προκύψουν, πέρα από την ενημέρωση των συναδέλφων, θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα για την Τράπεζα και το ΤΥΠΕΤ, ενώ παράλληλα θα συμβάλλουν ως στατιστικά δείγματα, προερχόμενα από έναν μεγάλο τραπεζικό χώρο, στις μελέτες και τις αναλύσεις που γίνονται από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας για την πορεία και την εξέλιξη της πανδημίας.

Διευκρινίζεται ότι τηρείται αυστηρά η ανωνυμία των προσώπων, με σεβασμό στα προσωπικά τους δεδομένα, όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία.

Επισημαίνουμε ότι, αυτή η σημαντική πρωτοβουλία, το κόστος της οποίας έχει αναλάβει από κοινού η Τράπεζα και το ΤΥΠΕΤ, πέρα από το ενδιαφέρον και την ευαισθησία που δείχνει για τον άνθρωπο εργαζόμενο τραπεζοϋπάλληλο, επιβεβαιώνει την πρωτοπορία του ασφαλιστικού μας φορέα σε ότι αφορά στην υλοποίηση πρωτοβουλιών και δράσεων, για τους εργαζόμενους διαχρονικά και ιδιαίτερα σε κρίσιμες περιόδους.

Στο τέλος του προγράμματος, θα παρουσιαστούν τα συνολικά αποτελέσματα των μοριακών ελέγχων στο περιοδικό μας «τα νέα του ΤΥΠΕΤ», καθώς και τα συμπεράσματα αυτής της σημαντικής πρωτοβουλίας του ΤΥΠΕΤ και της Εθνικής Τράπεζας.