Ξεκινά τη Δευτέρα η εκτέλεση εργασιών σε οδικό τμήμα της Λεωφόρου Καραμανλή τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι και το τέλος του έτους. 

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας τίθενται σε ισχύ οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Καραμανλή, για το χρονικό διάστημα από τη Δευτέρα (23-07-2018) έως και τη Δευτέρα (31-12-2018), καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών της 1ης φάσης κατασκευής του οδικού τμήματος από Ι.Κ. Βόλου (χ.θ. 7+115) έως Ι.Κ. Αγιάς (χ.θ. 8+110):
Ι.1η φάση: Κατασκευή του δεξιού παράπλευρου και της δεξιάς λωρίδας του δεξιού κλάδου (προς Θεσσαλονίκη) της κύριας αρτηρίας.
-     Θα γίνει επέμβαση στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα από το τέλος του αναβαθμισμένου τμήματος της οδού Καραμανλή (Γέφυρα Α/Κ σιδηροδρομικής γραμμής) και μέχρι την οδό Αγιάς (Γέφυρα Α/Κ σιδηροδρομικής γραμμής Νέας Σμύρνης). Προβλέπεται η διατήρηση μιας λωρίδας σε όλο το μήκος της επέμβασης, με εξαίρεση τις διασταυρώσεις της οδού Βόλου και Αγιάς, όπου δημιουργούνται αριστερόστροφες και δεξιόστροφες λωρίδες λόγω της διατήρησης της λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών αλλά και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των διερχόμενων.
-     Στο ρεύμα προς Αθήνα δεν θα γίνει καμία επέμβαση πέραν της διαγράμμισης η οποία για λόγους ομοιομορφίας θα γίνει με κίτρινο χρώμα.
ΙΙ. Εξυπηρέτηση παρόδιων
Θα λαμβάνεται μέριμνα για την εξυπηρέτηση και την εξασφάλιση της ασφαλούς προσβασιμότητας των παροδίων.
III. Διαβάσεις πεζών.
Οι υφιστάμενες διαβάσεις στους κόμβους των οδών Βόλο και Αγιάς θα διαγραμμιστούν με κίτρινο χρώμα. Επίσης στην οδό Ερετρίας θα κατασκευαστεί μια νέα διάβαση πεζών.
IV. Φωτεινοί σηματοδότες.
Οι φωτεινοί σηματοδότες στις διασταυρώσεις της οδού Καραμανλή με τις οδούς Βόλου και Αγιάς θα παραμείνουν σε λειτουργία.
Επίσης στη διάβαση των πεζών στην οδό Ερετρίας θα τοποθετηθούν δύο προσωρινοί φωτεινοί σηματοδότες και συσκευή ρύθμισης της κυκλοφορίας (ΣΡΚ) για την διακοπή της κίνησης των οχημάτων, με μπουτόν (διακόπτη) κατ’ εντολή των πεζών για την ασφαλή διέλευσή τους.
Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Περιφέρειας Θεσσαλίας.