Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Κοιλάδα των Τεμπών, θα ισχύσουν σήμερα Δευτέρα 20 Ιουνίου για την επιστροφή από την έξοδο από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, αφορούν στη νέα εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου,  από τις 12 το μεσημέρι έως τις 10 το βράδυ της Δευτέρας.

Έτσι, οι ρυθμίσεις αφορούν: Στην αλλαγή διατομής του οδοστρώματος στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Αθήνα, από τα διόδια Πυργετού έως τη διασταύρωση Ομολίου αποκλείοντας το δεξιό έρεισμα, το οποίο θα οριοθετηθεί με την έγκαιρη τοποθέτηση ερυθρών κώνων. Τα οχήματα που θα κινούνται επί της επαρχιακής οδού Λάρισας – Στομίου και θα κατευθύνονται προς Αθήνα, θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης, μόνο μέσω της παράπλευρης βοηθητικής οδού, η οποία οδηγεί στο 1ο παρκινγκ μετά τη διασταύρωση Ομολίου, ενώ τα οχήματα που κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης από τη διασταύρωση Ομολίου,κανονικά και ως συνήθως.