Ο δημοτικός σύμβουλος Μάριος Ξηρομερίτης επανέρχεται στο θέμα της οδού Βόλου «μετά από παράπονα δημοτών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει επικρίνοντας τη δημοτική αρχή.
Στο κείμενό του αναφέρει τα εξής:
Η Οδός Βόλου σε πλήρη εγκατάλειψη. Οι συνδημότες διαμαρτύρονται:
-Τα φανάρια των διαβάσεων «μόνιμα» πράσινα  με τα οχήματα να αναπτύσσουν ταχύτητες πιο υψηλές από τα επιτρεπόμενα όρια.
-Διαγράμμιση στην άσφαλτο  για τις διαβάσεις στα φανάρια  δεν υπάρχουν .
-Η εικόνα ίδια ακριβώς και ευτυχώς που είναι καλοκαίρι ,καύσωνας και πολλοί έχουν φύγει με άδεια ώστε και η κίνηση να είναι μειωμένη και οι δημότες της περιοχής να αποφεύγουν την καθημερινότητα τους .
Δυστυχώς καμία προσπάθεια για την οδό Βόλου και την αλλαγή της. Επανέρχομαι ως οφείλω, ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων γιατί θα φτάσει ο Σεπτέμβριος και τα μικρότερα παιδιά θα βρεθούν μπροστά στους ίδιους κινδύνους καθώς και οι κάτοικοι της περιοχής μεγαλύτερης ηλικίας. Πρέπει να δράσουμε σήμερα. Να μπούνε καλαίσθητα κάγκελα εκεί όπου μας έχουν υποδείξει οι κάτοικοι της περιοχής και που έχουν σημειωθεί τα τροχαία ή όπου αλλού χρειάζεται κατά μήκος των οδών μέχρι τις διαβάσεις, για να προστατευθούν οι πεζοί και οι υπερήλικες εξασφαλίζοντας την ασφαλή διέλευσή τους.
Περισσότερα σημεία διαβάσεων με σήμανση στην άσφαλτο και πινακίδες προτεραιότητας για τους  πεζούς  όπου χρειάζεται και τοποθέτηση φαναριών όπου σας έχουμε τονίσει με παρεμβάσεις.
 Η Δημοτική Αστυνομία να αναλάβει δράση και στην περιφέρεια της πόλης αλλά και στις συνοικίες χωρίς να αναλώνεται μόνο στο κέντρο της πόλης. Πολλά μπορούν να γίνουν από αύριο κιόλας και με μικρό κόστος, γιατί έχουν χαθεί πολλά χρόνια και δυστυχώς πολλές ζωές. Δυστυχώς ο Δήμαρχος κωφεύει και αρέσκεται να απαντά μέσω κύκλων και διαρροών στα κοινωνικά δίκτυα χωρίς επιχειρήματα, με αναφορές για το τι συνέβαινε πριν 5 ή 10 χρόνια και την ευθύνη των προκατόχων σας.
Κύριε Δήμαρχε δεν σας  προτείνουμε να κάνετε την εκτροπή του Αχελώου αλλά να κάνετε διαγράμμιση διαβάσεων για να διευκολύνονται στις καθημερινές τους μετακινήσεις οι πεζοί,  να βάλετε κάγκελα σε μια  οδό και δύο ακόμη φανάρια ! Περάσανε 4 χρόνια και 2 μήνες από τις προηγούμενες από τις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές. Συμπληρώνετε 4 χρόνια στη Διοίκηση του Δήμου Λαρισαίων . Αλήθεια πόσο χρόνο χρειάζεστε και πόσες δεσμεύσεις ακόμα θα πάρετε που δεν θα υλοποιήσετε; Δυστυχώς αποδεικνύετε καθημερινά ότι τα αυτονόητα ,για σας είναι μάλλον αδιανόητα…