Ανακοίνωση – δήλωση του Μάριου Ξηρομερίτη για τις εξελίξεις στο δήμο Λαρισαίων. Θα στηρίξει όπως τονίζει με όλες του τις δυνάμεις την υποψηφιότητα της Ρένας Καραλαριώτου.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση Ξηρομερίτη:

«2 χρόνια πριν εκδήλωσα το ενδιαφέρον μου δημόσια για την διεκδίκηση του Δήμου Λαρισαίων. Τα είκοσι χρόνια αυτοδιοικητικής και άλλα τόσα επαγγελματικής εμπειρίας με ωθήσανε να πρωταγωνιστήσω στα Δήμο Λαρισαίων με γνώμονα την ανησυχία των συμπολιτών για μια πιο δυναμική και ευέλικτη Δημοτική αρχή που θα προκαλεί τις εξελίξεις και θα είναι οδηγός για ολόκληρη την Θεσσαλία .

Είναι αλήθεια ότι σε αυτή την πορεία έπρεπε να επουλώσουμε πληγές ,να αναδείξουμε κοινό όραμα και να προσδώσουμε ένα στρατηγικό σχεδιασμό που θα εμπνεύσει τους συνδημότες μας . Επίσης σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις μου ακολουθούσα το πρόσταγμα των πολιτών που θέλει να γίνονται όλα στο προσκήνιο και όχι σε κλειστές ,σκοτεινές αίθουσες. Από την πρώτη στιγμή δήλωσα επίσημα ότι η διεκδίκηση της δημοτικής αρχής δεν είναι θέμα επιλογής προσώπου αλλά ζήτημα ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Σε αυτό το πλαίσιο και ταυτίζοντας πάντα τις δηλώσεις μου με τα έργα και τις πράξεις μου αποφάσισα να είμαι πρωταγωνιστής της ενότητας παρά να παραμείνω στείρος διεκδικητής ενός θώκου απέναντι στο πρόσταγμα της κοινής αντίληψης ,ώστε να μην γίνουν τα λάθη που μας ταλάνισαν την προηγούμενη φορά .Παραιτήθηκα από Δημοτικός Σύμβουλος για να προκαλέσω ζυμώσεις και συνέργειες και πραγματικάΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑ από την κοινή κάθοδο (των διεκδικητών) μας στην «Πειραιώς» και τις τελευταίες εξελίξεις με την σύμπραξη των παρατάξεων.

Σε αυτό το πλαίσιο και σεβόμενος τον αξιακό μου κώδικα ανακοινώνω επίσημα ότι θα στηρίξω με όλες τις δυνάμεις μου ,την υποψηφιότητα της Ρένας Καραλαριώτου κλείνοντας ένα μεγάλο κύκλο διάσπασης εντός του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας και ξεκλειδώνω ένα νέο κεφάλαιο που θα δημιουργήσει μια μεγάλη κοινωνική πανστρατιά και ένα ενιαίο νικηφόρο ψηφοδέλτιο .»

Μάριος Ξηρομερίτης

Xειρουργός ουρολόγος .