Σε λίγη ώρα ανοίγει το σύστημα της ΕΕΤΑΑ για την ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων για ένταξη των παιδιών σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ Λάρισας, ο Δημήτρης Δεληγιάννης, αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής του δήμου Λαρισαίων επεσήμανε ότι οι μητέρες που δεν έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την ηλεκτρονική αίτηση, π.χ δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της αντιδημαρχίας στην οδό Ρούσβελτ αλλά και στο Ροδοπούλειο στη συνοικία Αβέρωφ προκειμένου με τη βοήθεια των δύο συνεργείων που έχουν επωμιστεί το καθήκον να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την αίτηση και να αντλήσουν όλες τις πληροφορίες για τη διαδικασία και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά.
Όπως έκανε γνωστό ο κ.Δεληγιάννης, τη χρονιά 2017-2018 μέσω ΕΣΠΑ θα φιλοξενηθούν παιδάκια και σε ένα νέο ΚΔΑΠ που θα λειτουργήσει στη Φιλιππούπολη και θα εξυπηρετήσει και τις γύρω συνοικίες, τη Νεάπολη και το Λιβαδάκι.
Επίσης, τη νέα σχολική χρονιά θα δεχθεί με ΕΣΠΑ παιδάκια και ο παιδικός σταθμός στην Τερψιθέα, που φέτος δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα.
ΔΗΚΕΛ ΡΟΔΟΠΟΥΛΕΙΟ
Γαριτσίου & Λευκίππου, Λάρισα – Αβέρωφ, 41335, ΛΑΡΙΣΑΣ
τηλ. 2410 663085
ΡΟΥΣΒΕΛΤ & ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΞ ΟΙΚΟΝΟΜΩΝ 8Α, 41222 ΛΑΡΙΣΑ
Τηλ.: 2410680205

ert.gr