Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σημειώθηκαν από την κακοκαιρία «Κίρκη» έως το πρωί σήμερα στο Νότιο Ιόνιο, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.

Το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr κατέγραψε τα μεγαλύτερα ύψη βροχής στα Σφακιά Χανίων όπου έπεσαν 34 χιλιοστά βροχής, ενώ ακολούθησαν ο Λέντας Ηρακλείου και η Κάνδανος Χανίων με 30 χιλιοστά βροχής. 

Τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες αναμένεται να επεκταθούν στη Στερεά Ελλάδα, στη Θεσσαλία και στις Κυκλάδες, ενώ από το μεσημέρι θα επηρεάσουν σταδιακά και το υπόλοιπο Αιγαίο, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κατά κύριο λόγο στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και από το απόγευμα στο Ανατολικό Αιγαίο. 

Στην Λάρισα με βροχή προβλέπεται η Τετάρτη μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης, οπότε και αναμένεται να εξασθενήσουν τα φαινόμενα με την κακοκαιρία να κινείται ανατολικά. 

Σύμφωνα με την προειδοποίηση επικίνδυνων φαινομένων για το νομό Λάρισας το βράδυ της Τετάρτης αναμένεται ισχυρή βροχόπτωση με καταιγίδα. 

meteo.gr