Μήνυμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ στις ευρωεκλογές, τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, όπως και στις βουλευτικές εκλογές, έστειλε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας σε συγκέντρωση στη Λάρισα.
Κάλεσε τους εργαζόμενους, τους νέους και τους αγρότες να ισχυροποιήσουν το ΚΚΕ παντού σε κάθε κάλπη, τονίζοντας πως είναι κριτήριο ψήφου υπέρ του ΚΚΕ ο ρόλος της ΕΕ και οι στρατηγικοί στόχοι της που υλοποιούν οι κυβερνήσεις με την κεντρική πολιτική, οι Περιφέρειες και οι δήμοι σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο. Στη συγκέντρωση χαιρετίσαν ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάρισας Πέτρος Κρίκης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Τάσος Τσιαπλές.

Ο Δ. Κουτσούμπας, μεταξύ άλλων, τόνισε: "Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες είναι η απάντηση στα εκβιαστικά διλήμματα. Στις ψεύτικες διαχωριστικές γραμμές που στήνουν τα κόμματα του διπολισμού, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, και από κοντά και τα υπόλοιπα αστικά κόμματα. Για να κρύψουν τη στρατηγική τους σύμπλευση στα κρίσιμα, για τη ζωή του λαού, ζητήματα.
Και στους μηχανισμούς της ΕΕ, και στα κυβερνητικά επιτελεία, και στα τοπικά κρατικά όργανα, τους δήμους και τις Περιφέρειες, παντού…
Η σημαία που κρατούν ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, ανεξάρτητα αν ο ένας την κρατά με το αριστερό και ο άλλος με το δεξί, γράφει: "Κέρδη για τους λίγους, για το κεφάλαιο, ζωή χωρίς δικαιώματα για τους πολλούς, την εργατική τάξη, τους αγρότες, τον λαό".

902.gr