Με δήλωσή του στη Real news ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ζητά να «θυσιάσουμε» αυτή την άνοιξη για να περάσουμε ένα λυτρωτικό καλοκαίρι

Αναλυτικά:

«Η Εβδομάδα των Παθών, φέτος, υπάρχει κίνδυνος να εξελιχθεί σε οικογενειακό και εθνικό βίωμα, αν δεν μείνουμε συνεπείς στην τήρηση των μέτρων που συγκινητικά η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, με υπευθυνότητα, πειθαρχία, υπομονή εφαρμόζει αγόγγυστα. Η Εβδομάδα της μεγάλης θρησκευτικότητας και της βαθιάς κατάνυξης, είναι μεγάλη πρόκληση για όλους μας:

Αφενός για να την βιώσουμε χριστιανικά και αφετέρου για να χαρούμε την άνοιξη και το φως της ηλιόλουστης πατρίδας μας. Δεν πρέπει να ενδώσουμε σε αυτές τις προκλήσεις.

Φέτος χρειάζεται να ενεργοποιήσουμε τις δυνάμεις εκείνες που θα μας επιτρέψουν να δείξουμε για ακόμη μία φορά ότι οι Έλληνες ξέρουμε να αγωνιζόμαστε και να νικάμε όταν είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο. Προ πάντων η ανθρώπινη ζωή και η δημόσια υγεία.

Καμία άσκοπη μετακίνηση που θέτει σε κίνδυνο το θετικό αποτέλεσμα που έχουμε κατακτήσει. Ας μην διαταράξουμε την εύθραυστη ισορροπία διαχείρισης της κρίσης σε κάθε Περιφέρεια.

Ας θυσιάσουμε αυτή την άνοιξη για να περάσουμε ένα λυτρωτικό καλοκαίρι»