Σε ανακοίνωση της Ναυταθλητικής Ένωσης Λάρισας αναφέρονται τα εξής:

"Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου κόβουμε την πίτα μας και γιορτάζουμε, όλοι μαζί, για τη νέα χρονιά! Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί και σας προσκαλούμε όλους στο κλειστό κολυμβητήριο της Λάρισας!

Κατά τη διάρκεια της φετινής μας εκδήλωσης, γονείς, φίλοι και συνεργάτες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τους μικρούς και μεγαλύτερους κολυμβητές μας.

Τα κορίτσια της συγχρονισμένης κολύμβησης θα μας παρουσιάσουν  ένα ειδικό πρόγραμμα χορογραφιών και οι αθλητές του τμήματος τεχνικής κολύμβησης θα βρεθούν με τα πέδιλά τους μέσα στη πισίνα.

Οι μικρές ομάδες υδατοσφαίρισης ανυπομονούν να μας δείξουν το πάθος τους για το πόλο σε ένα οικογενειακό διπλό παιχνίδι, ενώ παράλληλα θα υπάρχει βράβευση της ομάδας Μίνι Παίδων για την πορεία της μέχρι τα τελικά στο περσινό Πανελλήνιο πρωτάθλημα και την πρώτη συμμετοχή τους σε αυτό!

Θα είναι ένα όμορφο πρωινό γεμάτο χαμόγελα, το οποίο όλοι οι αθλητές μας περιμένουν με αγωνία. Ένα πρωινό που η πισίνα θα γεμίσει με κόκκινα και μπλε χρώματα για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη νέα χρονιά που ήρθε, όπως εμείς ξέρουμε καλύτερα, δηλαδή μέσα στο νερό!"