Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από  τα τμήματα του προγράμματος του Δήμου Λαρισαίων ¨΄Αθληση και Γυναίκα¨ την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στον ¨Μύλο 1927¨.

Η συμμετοχή των αθλουμένων γυναικών ήταν καθολική και δημιούργησε το αδιαχώρητο στο κέντρο και η διασκέδαση διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο κ.Κωσταρόπουλος Γεώργιος ευχήθηκε στις γυναίκες να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία, γεμάτη άθληση και ευχαρίστησε τους καθηγητές φυσικής αγωγής που συμμετέχουν στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ   για την άψογη συνεργασία τους.

Το πρόγραμμα ¨΄Αθληση και Γυναίκα¨ υλοποιείται χρόνια σε όλες τις συνοικίες της πόλης μας από το Δήμο Λαρισαίων με απόλυτη επιτυχία και αυτό φαίνεται από την συμμετοχή των αθλούμενων γυναικών που ξεπερνά τις 800 και από την άψογη εφαρμογή του προγράμματος και από το μεράκι που δείχνουν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής κ. Αρσενίου Νίκος, Αλεξάνδρου Νατάσα, Βράκα Μίνα, Ζιώγα Αργυρώ, Κουρίνου Ματίνα, Καλαντζή Ελένη, Κουτίνα Σταυρούλα Λαδοπούλου Σταυρούλα, Λαγού Βασιλική, Μανώλα Ελένη, Μπασιά Βάϊα, Νικόπουλος Ιωάννης, Σαμουρέλη Σοφία, Χατζή Σοφία. Οι τυχερές της βραδιάς ήταν οι κ. Σταμούλη Βιβή, Στογιατζάκη Έφη, Τσιλιλή Μαίρη και Τσάτσα Άννα που κέρδισαν αθλητικά ρούχα από  το κατάστημα αθλητικών ειδών ¨SAKORAFA Sportswear¨.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, οι εντεταλμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κωσταρόπουλος Γεώργιος, κ.Αράπκουλε Δέσποινα, οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Μπατζανούλης Αλέξανδρος, κ.Πράπας Κωνσταντίνος και  ο προϊστάμενος του Αθλητικού τμήματος κ.Τσίρκας Στυλιανός.