Με μία εξαιρετική παρουσία  στη Λιβαδειά ξεκίνησε τις εμφανίσεις για τη φετινή καλλιτεχνική χρονιά η Μικτή Χορωδία «Η Ευεστώ»της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Λαρισαίων.

Προσκεκλημένη από το Δήμο Λιβαδειάς συμμετείχε στην 8η χορωδιακή Συνάντηση τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018, που διοργανώνει η Δημοτική Χορωδία της πόλης και είναι ενταγμένη στις πολυήμερες εορταστικές εκδηλώσεις «Τροφώνια» που πραγματοποιεί ο δήμος Λεβαδέων κάθε χρόνο. Στη χορωδιακή συνάντηση πήραν μέρος οι χορωδίες Ελικωνίων Επαρχίας Λιβαδειάς, Βοιωτική Μικρασιατών, Δήμου Αλμυρού, «Η Ευεστώ» Λάρισας και Δήμου Λιβαδειάς.
Η «Ευεστώ» παρουσίασε ένα επιλεγμένο πρόγραμμα από εκκλησιαστικές και έντεχνες συνθέσεις Ελλήνων μουσουργών το οποίο και χειροκροτήθηκε θερμά από το φιλόμουσο κοινό που είχε κατακλύσει την κεντρική πλατεία της πόλης. Στο πιάνο συνόδευσε η καθηγήτρια μουσικής κ. Έφη Φαρμάκη. Τη χορωδία διηύθυνε ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.
Κατά την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων η δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου αφού συνεχάρη τη χορωδία για την άψογη εμφάνιση της, επισήμανε τη φιλία και συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δήμων των δύο πόλεων μέσω του δημάρχου Λαρισαίων κ. Απόστολου Καλογιάννη.

Επίσης τόνισε τη σημασία τέτοιων συναντήσεων στο να φέρνουν κοντά την κουλτούρα και τον πολιτισμό της κάθε περιοχής και προσέφερε ένα υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ σχετικό με τη λίμνη Κωπαΐδα. Ανταπαντώντας ο πρόεδρος της χορωδίας κ. Γιώργος Ραΐλης ευχαρίστησε τη δήμαρχο  για την τιμητική πρόσκληση και την προσκάλεσε με τη χορωδία Λιβαδειάς να επισκεφτούν τη Λάρισα την ερχόμενη άνοιξη, πρόταση που έγινε θερμά δεκτή. Ακολούθησε βράβευση των μαέστρων και απονομή επαίνων.
Η όμορφη βραδιά έκλεισε με δεξίωση προς όλους τους συμμετέχοντες που παρέθεσε ο δήμος Λεβαδέων. Την αποστολή συνόδευσε η προϊσταμένη  των ΚΑΠΗ Λάρισας κ. Βασιλική Γιαννίκη - κοινωνική λειτουργός και η νοσηλεύτρια Στεργίου Ζηνοβία. Κατά την παραμονή της στην πόλη της Λιβαδειάς η χορωδία ξεναγήθηκε στον αρχαιολογικό χώρο στο πάρκο της «Ερκύνας» και στον «πύργο του ρολογιού».