Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων, υποστηρίζοντας ότι σε δύσκολους καιρούς η τέχνη αποτελεί τρόπο έκφρασης των συγχρόνων κοινωνικών προβλημάτων και μοχλό εναλλακτικής σκέψης και δύναμης, ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της Ερασιτεχνικής Σκηνής «Ανδρέας Τσατσαρής», διά τη θεατρική  παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα… η επόμενη μέρα». Ένα έργο που αποτελεί παρωδία του κλασσικού, γνωστού σε όλους μας μύθου, που έχει γραφτεί από τους Αλέξανδρο Ντερπούλη και Σίλα Σεραφείμ σε σκηνοθεσία της Πόπης Πελτεκοπούλου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Άκυς Μητσούλης. 

Για το λόγο αυτό, οι πολίτες που υποστηρίζονται από το Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων (Κοινωνικό Παντοπωλείο, πρόγραμμα ΤΕΒΑ), καλούνται να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα της Αντιδημαρχίας 2410-680243, 2410-680220, έως την Παρασκευή 15 Απριλίου, για να ενημερωθούν για τον τρόπο όπου μπορούν να παραλάβουν δωρεάν εισιτήριο εισόδου, για την παράσταση της Κυριακής 17 Απριλίου στις 9 το βράδυ, στο αμφιθέατρο του 6ου Γενικού Λυκείου στην Νεάπολη Λάρισας. Πληροφορίες κα. Νημά Βασιλική & κα. Κυρίτση Βασιλική.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Χριστίνα Ανδρέου, Μαρίνα Αρχοντούλη, Μανώλης Δαμασιώτης,  Μιχάλης Μιχαηλίδης, Μαρία Μπούρπουλα, Ελένη Παντελιάδου, Κατερίνα Πουρουτίδου, Λίλια Στάθη, Κωνσταντίνα Τζουβάρα, Ελένη Φασούλα, Νίκη Φασούλα, Γιάννης Χαρισμαΐδης, Δημήτρης Χασάπης και Κώστας Χατζηστεργίου. Ευχαριστούμε θερμά για την πρόσκληση την κα. Χριστίνα Ανδρέου και παραμένουμε πρόθυμοι για περαιτέρω συνεργασία.