Τις ημέρες του Πάσχα τα …θαύματα πολλαπλασιάζονται. Ο δήμαρχος Θήρας Νικόλαος Ζώρζος, είχε την ίδια έμπνευση με τον συμπολίτη βουλευτή Λάρισας των ΑΝΕΛ Βασίλη Κόκκαλη κατά την συγγραφή του Πασχαλινού ευχετήριου μηνύματος! Ίσως και το αντίστροφο αν και δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε κάτι τέτοιο.

Ανεξαρτήτως ποιος αντέγραψε ποιόν, τα δύο ξεχωριστά κείμενα που ο καθένας εκ των ανωτέρω έδωσε στην δημοσιότητα στην περιοχή του, είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Δείτε: 

Το Αναστάσιμο μήνυμα του βουλευτή Λάρισας των ΑΝ.ΕΛ. Βασίλη Κόκκαλη:

"Το άγιο φως της Ανάστασης του Κυρίου θα φωτίσει για άλλη μια φορά τις ψυχές όλων μας και θα επαναβεβαιώσει την ελπίδα για την ζωή και την αιωνιότητα.

Τούτες τις άγιες μέρες της κατάνυξης, μπροστά μάλιστα και στις προκλήσεις της κρίσιμης πραγματικότητας με βαθύ αίσθημα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς καλούμαστε να κρατήσουμε ζωντανή την πίστη μας και να θυμόμαστε πως μετά την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση.

Εύχομαι ολόψυχα, το ανέσπερο φως της Αναστάσεως και το λυτρωτικό μήνυμα της θυσίας του Θεανθρώπου να αγγίξουν τις καρδιές όλων μας και να αποτελέσουν αφορμή για εσωτερική αναζήτηση και ανεξάντλητη πηγή δύναμης για τους προσωπικούς και συλλογικούς μας στόχους.

Καλή Ανάσταση σε όλους με αισιοδοξία για το αύριο, ευτυχία, αγάπη και υγεία"

Το  μήνυμα του δημάρχου Θήρας κ. Νικολάου Ζώρζου για το Πάσχα:

“Η Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού θα φωτίσει και πάλι τις ψυχές όλων μας με το άγιο φως που θα ανατείλει από τον Πανάγιο Τάφο. Το μήνυμα της Αναστάσεως πλημμυρίζει τα πάντα και επαναβεβαιώνει στις ψυχές των ανθρώπων την ελπίδα για την ζωή και την αιωνιότητα.

Σε αυτές τις άγιες μέρες της κατάνυξης και της εσωτερικότητας, μπροστά στις προκλήσεις της κρίσιμης πραγματικότητας, με αίσθημα αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς προσφοράς καλούμαστε να κρατήσουμε ζωντανή την πίστη μας πως μετά την Σταύρωση έρχεται η Ανάσταση. Ανάσταση σε κάθε έκφανση της ζωής μας.

Εύχομαι ολόψυχα, το ανέσπερο φως της Ανάστασης και το λυτρωτικό μήνυμα της θυσίας του Θεανθρώπου να αγγίξουν τις καρδιές όλων μας και να αποτελέσουν αφορμή για εσωτερική αναζήτηση και ανεξάντλητη πηγή δύναμης για τους προσωπικούς και συλλογικούς μας στόχους.

Καλή Ανάσταση σε όλους με αισιοδοξία για το αύριο, χαρά, αγάπη και υγεία για εσάς και τους οικείους σας.”

Χρόνια Πολλά και του Χρόνου με υγεία και ορίντζιναλ ευχές...

χ.ψ.