Με επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν στα χωριά της Θεσσαλίας το σαββατοκύριακο για την προσέλκυση περισσότερων τρακτέρ στα μπλόκα, κλιμακώνονται οι αγροτικές κινητοποιήσεις των Θεσσαλών αγροτών, με βασικότερο σημείο συγκέντρωσης τη Νίκαια Λάρισας.

Στόχος παραμένει η δημιουργία ενός ακόμα μπλόκου στην περιοχή των Τεμπών θέση η οποία θεωρείται στρατηγικό σημείο και για λόγους συμβολικούς.

Οι αγρότες πλήττονται  βάναυσα από τις κυβερνητικές πολιτικές τα τελευταία χρόνια, δεν χωράει αμφιβολία, αλλά ποιες επαγγελματικές τάξεις δεν πλήττονται σε αυτή τη χώρα;

Επομένως όσοι έβγαλαν τα τρακτέρ στους δρόμους καλά θα κάνουν να αποφύγουν να ταλαιπωρήσουν τους διερχόμενους. Οι αποκλεισμοί των δρόμων μπορεί να προκαλούν πρόσκαιρο πονοκέφαλο στην κυβέρνηση αλλά στρέφουν την κοινωνία εναντίον τους.

Το σημειώνουμε με αφορμή το σχεδιαζόμενο κλείσιμο του ρεύματος της ΠΑΘΕ προς Λάρισα και Κατερίνη, στις 5 σήμερα το απόγευμα, για δύο ώρες. Ως γνωστόν το άλλο ρεύμα παραμένει κλειστό και η κίνηση των οχημάτων προς Αθήνα γίνεται από τους παράδρομους.

Κ.Τ.