Την απόφαση να σκληρύνουν τη στάση τους για να πιέσουν την κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματά τους, έλαβαν χθες το απόγευμα σε συνέλευσή τους, οι αγρότες που έχουν συγκεντρώσει τρακτέρ στην παλιά Εθνική οδό Λάρισας – Βόλου, στον Πλατύκαμπο.

Στις 11 σήμερα το πρωί θα παρατάξουν τα γεωργικά μηχανήματα στον αυτοκινητόδρομο της ΠΑΘΕ κυρίως στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, καθώς το ρεύμα προς Αθήνα είναι κλειστό ήδη από τους αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας.

Οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες προγραμματίζουν να αποκλείσουν συμβολικά τον αυτοκινητόδρομο, άγνωστο για πόση ώρα, αφήνουν ωστόσο ανοιχτό το ενδεχόμενο ο δρόμος να κλείσει επ’ αόριστον, κάτι που θα εξαρτηθεί από τη συμμετοχή.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να παρατάξουν τρακτέρ και στην παλιά Εθνική οδό Λάρισας – Βόλου προκαλώντας κυκλοφοριακό black out και μεγάλη ταλαιπωρία στους διερχόμενους οδηγούς.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέσω της παλιάς οδού Λάρισας – Βόλου εκτρέπεται από την αστυνομία η κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονται προς Αθήνα λόγω του μπλόκου της Νίκαιας.

ert.gr