Σε ισχύ τίθενται από αύριο και για διάστημα ενός μήνα κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήματα της οδού Μανδηλαρά λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής της οδού και αντικατάστασης υπόγειου αγωγού ύδρευσης.
Σε σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις αφορούν τα παρακάτω σημεία:
α) Από την οδό 28ης Οκτωβρίου έως την οδό Μιαούλη.
Ολικός Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στα τμήματα της οδού Μανδηλαρά από την 28ης Οκτωβρίου έως τη συμβολή των οδών Λάμπρου Κατσώνη – Κολοκοτρώνη και από τη συμβολή των οδών Λάμπρου Κατσώνη – Κολοκοτρώνη έως την οδό Μιαούλη (Ρ-8, Ρ-50 α, Ρ-49).
β) Διασταύρωση (Συμβολή) Μανδηλαρά – Λάμπρου Κατσώνη – Κολοκοτρώνη) Ολικός Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων: 1) στη συμβολή των οδών Μανδηλαρά – Λάμπρου Κατσώνη – Κολοκοτρώνη, 2) στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά από την οδό Μιαούλη έως τη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη – Λάμπρου Κατσώνη και 3) στο τμήμα της οδού Κολοκοτρώνη έως την οδό Μανδηλαρά (Ρ-8, Ρ-50 α, Ρ-50δ, Ρ-49).
γ) Διασταύρωση (Συμβολή) Μανδηλαρά-Μιαούλη.
Ολικός Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων: 1) στη συμβολή των οδών Μανδηλαρά – Μιαούλη, 2) στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά από την οδό Μιαούλη έως την οδό Υψηλάντου και 3) στο τμήμα της οδού Μιαούλη από την οδό Κανάρη έως την οδό Μανδηλαρά. (Ρ-8, Ρ-50 α, Ρ-49), λόγω εκτέλεσης εργασιών που περιλαμβάνονται στην πέμπτη (5η) Φάση της μελέτης του έργου ανακατασκευής της οδού Μανδηλαρά και αντικατάστασης του υπόγειου αγωγού ύδρευσης για χρονικό διάστημα από 30-10-2018 έως και 30-11-2018.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.


(*) φωτογραφία αρχείου