Συνεχίζονται τα έργα ανακατασκευής σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην οδό Μανδηλαρά, λόγω εκτέλεσης εργασιών ανακατασκευής της οδού και αντικατάστασης του υπόγειου αγωγού ύδρευσης.

Η οδός θα κλείσει για δέκα ημέρες από την Τρίτη 19 Ιουνίου έως και την Πέμπτη 28 του μήνα.
Ειδικότερα από τη Διεύθυνση Αστυνομίας αποφασίστηκαν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, στην οδό Μανδηλαρά, με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στην ανωτέρω οδό, από τη συμβολή της με την οδό Παπαναστασίου έως τη συμβολή της με τις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου -Ηλιοδώρου, λόγω εκτέλεσης εργασιών που περιλαμβάνονται στην δεύτερη (2η) Φάση της μελέτης του έργου, ανακατασκευής της οδού Μανδηλαρά και αντικατάστασης του υπόγειου αγωγού ύδρευσης, για χρονικό διάστημα από την Τρίτη (19-06-2018) έως και την Πέμπτη (28-06-2018), ως κατωτέρω:
ΔΕΥΤΕΡΗ (2η) ΦΑΣΗ:
α) Από την οδό Παπαναστασίου έως την συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου-Ηλιοδώρου.
•Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά από την οδό Παπαναστασίου έως τη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου –Ηλιοδώρου και στο τμήμα της οδού Μπότσαρη, από την Μανδηλαρά έως την οδό Μπουκουβάλα (Ρ-8, Ρ-50α).
•Την άρση της μονοδρόμησης στο τμήμα της οδού Μπότσαρη από την οδό Μπουκουβάλα έως την οδό Ηπείρου (Κ-24).
• Την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης και από τις δύο πλευρές στο τμήμα της οδού Μπότσαρη από την οδό Μπουκουβάλα έως την οδό Ηπείρου. (Ρ-40).
β) Διασταύρωση (Συμβολή) των οδών Μανδηλαρά-Μεγάλου Αλεξάνδρου-Ηλιοδώρου.
•Ολικός αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων:
(1)Στη συμβολή των οδών Μανδηλαρά-Μεγάλου Αλεξάνδρου-Ηλιοδώρου,
(2)Στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά, από τη συμβολή των οδών Μεγάλου Αλεξάνδρου-Ηλιοδώρου έως την οδό Παναγούλη,
(3)Στο τμήμα της οδού Ασκληπιού, από την οδό Ηπείρου έως την οδό Μανδηλαρά, και
(4)Στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου (Ρ-8, Ρ-51δ, Ρ-50δ, Ρ-49).
2.Κατά την διάρκεια των εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με κατάλληλες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες, που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου, υπό την επίβλεψη της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.

(*) φωτογραφία αρχείου