H Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λάρισας είχε συνάντηση  με τον Πρόεδρο της ΓΣΕΒΕΕ κ. Καββαθά, ο οποίος παρευρέθηκε στη χθεσινή τακτική Γενική  Συνέλευση  της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων Ν. Λάρισας.
Στην κατ' ιδίαν συνάντηση που είχε ο κ. Καββαθάς με τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Λαρισας και τον Πρόεδρο κ. Σωτήρη Γιαννακόπουλο αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία της επιχειρηματικότητας.

Ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ αναφέρθηκε στο θετικό κλίμα που υπάρχει καθώς φαίνεται ότι η οικονομία ανακάμπτει. Τόνισε όμως με νόημα ότι «αυτό δεν αποτυπώνεται στην αγορά σήμερα γιατί,  όπως η κρίση ήρθε με χρονοκαθυστέρηση 2-3 ετών, έτσι με χρονοκαθυστέρηση θα έρθουν και τα σημάδια ανάκαμψης. Αλλά για να είναι σταθερή αυτή η ανάπτυξη και όχι παροδική θα πρέπει να έχουμε αύξηση του ΑΕΠ. Όσο δεν αυξάνεται το ΑΕΠ η χώρα θα είναι κολλημένη στην ύφεση».
Εκ μέρους της διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας στη συνάντηση παρευρέθηκαν πέρα από τον Πρόεδρο κ. Σωτήριο Γιαννακόπουλο, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Παπαλέξης Δημήτρης, ο Οικονομικός επόπτης κ. Οικονόμου Δημήτριος , η Γ. Γραμματέας κα Τζήκα Καλλιόπη , ο Διοικητικός και Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ντάγκας Νικόλαος.