"Είμαι περήφανος που είδα λαούς από τέσσερα μέρη του κόσμου να ενώνονται, μέσα από τον Πολιτισμό, που έχει τη δύναμη να... σπάει τα σύνορα, να δένει ανθρώπους, χωρίς περιορισμούς, κρατώντας όλοι μαζί την Παράδοση ψηλά" δήλωσε από την κεντρική πλατεία της Λάρισας ο Βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ Γιώργος Κατσιαντώνης, που χειροκρότησε θερμά τη χορευτική συνάντηση της Ελλάδας με την Ιταλία, τη Βουλγαρία, και το Ισραήλ.
Η "3η Χορευτική Συνύπαρξη Λαών και Πολιτισμών στη Θεσσαλική Γη" επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης αποτελεί αυθεντική επένδυση, στη ειρήνη, στην ενίσχυση των κοινωνιών, στον ύμνο των παραδόσεων, στους δεσμούς φιλίας μεταξύ των λαών.
"Θέλω να συγχαρώ μέσα από την καρδιά μου τους Συλλόγους, που κρατούν ψηλά τη... σημαία του Πολιτισμού μας, διοργανώνοντας αυτή τη μοναδική Συνύπαρξη Λαών μέσα από την παράδοσή μας", τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στην Εξωραϊστική Μορφωτική Λέσχη Φιλιππούπολης, το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αβέρωφ "Ο Θετταλός", το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Γλαύκης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυργετού, το Μορφωτικό Εκπολιτιστικό Σύλλογο Συκουρίου και τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Χάλκης.
Για την ανάδειξη της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των λαών, μέσα από τη στήριξή της συνεχάρη την Περιφέρεια Θεσσαλίας ο Γιώργος Κατσιαντώνης, ενώ αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή των Δήμων Λαρισαίων, Κιλελέρ και Τεμπών , στην επιτυχία της Συνάντησης των Λαών και των Πολιτισμών τους για τρίτη συνεχή χρονιά.