Τις ολόθερμες ευχές του στο Νέο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ Ιερώνυμο απέστειλε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, αναφέροντας τα εξής:¨
"Η ιστορική Μητρόπολή μας, απέκτησε ένα φωτισμένο Ιεράρχη, γνώριμο στους κόλπους της Εκκλησίας, για την απέραντη αγάπη του προς όλο τον κόσμο, την προσήλωσή του στην Ορθόδοξη Πίστη, την ηθική ακεραιότητα του, τη λυτρωτική ανοιχτή αγκαλιά του στους ανθρώπους που ζητούν τη σκέπη του.
Το λαμπρό παρελθόν του καταδεικνύει ένα ακούραστο αγωνιστή της Εκκλησίας μας, που με τη Χάρη του Θεού θα φέρει κοντά του όλους τους Λαρισαίους. Γνωρίζει, γιατί είναι κοντά στο λαό, ότι τα καθήκοντά του είναι δύσκολα, σε μια εποχή όπου οι θεσμοί, η πίστη και οι αντοχές των πολιτών δοκιμάζονται καθημερινά.
Είμαι σίγουρος Σεβασμιότατε, ότι με τη στιβαρή προσωπικότητά σας θα αποτελέσετε έμπνευση για όλους ,  και μέσα από τη Θεάρεστη πορεία σας θα αντλήσετε την αγάπη τους, τη θέρμη τους, την αγκαλιά τους.
Σας εύχομαι από καρδιάς, η Αρχιερατεία σας να δώσει καρπούς, και σας διαβεβαιώ ότι θα βρίσκομαι με πίστη στη διάθεσή σας, για κάθε αρωγή στο υπεύθυνο και ιερό έργο που αναλαμβάνετε.
ΆΞΙΟΣ !!!"