Χειροκρότησε θερμά ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, την παράδοση και τον πολιτισμό που χόρεψε με καμάρι ο Μορφωτικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γλαύκης.
Και ένιωσε σαν να είναι στο σπίτι του, όπως είπε χαρακτηριστικά, αφού δεν ήταν η πρώτη φορά που προσκλήθηκε για να παρακολουθήσει τις πολιτιστικές εκδηλώσεις, που για ακόμη μια χρονιά όπως τόνισε, είχαν παλμό, οργάνωση και εικόνες πλούσιες από την παράδοση του τόπου μας.
Ο Γιώργος Κατσιαντώνης έκανε λόγο για ένα περήφανο Μορφωτικό Σύλλογο που για περισσότερα από 40 χρόνια "σηκώνει" ψηλά τις αξίες και τα ιδανικά, μέσα από τα άσβηστα ήθη και έθιμα της Πατρίδας. Δήλωσε θερμός θαυμαστής της ξεχωριστής πορείας του μέσα από τους νέους, που με μεράκι και πολύ δουλειά τον έχουν κάνει να ξεχωρίζει...
Νωρίτερα ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, παρακολούθησε με ευλάβεια την Θεία λειτουργία στη Μνήμη του Αγίου Αθανασίου, ενώ ακολούθησε μαζί με τους πιστούς την περιφορά της ιεράς εικόνας του Πολιούχου Αγίου της Γλαύκης στους δρόμους γύρω από την εκκλησία.